Φόρμα αναζήτησης

EXTRAS

Η φαρμακερή ατάκα Λεβέντη για τον Πάνο Παναγιωτόπουλο [βίντεο]

Πέμπτη, 12. Μαΐου 2016 - 14:40
Η φαρμακερή ατάκα Λεβέντη για τον Πάνο Παναγιωτόπουλο [βίντεο] - Κεντρική Εικόνα

Ο Βασίλης Λεβέντης 22 χρόνια μετά, μίλησε για τον Πάνο Παναγιωτόπουλο και το δημοσιογραφικό «φάουλ» του, όταν τον είχε καλέσει στην εκπομπή του.

Το 1994 ο δημοσιογράφος τότε Πάνος Παναγιωτόπουλος είχε καλέσει τον Βασίλη Λεβέντη στο «Προφίλ», την εκπομπή που παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 με σκοπό να τον χλευάσει.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και μετέπειτα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε φτάσει στο σημείο να προσφέρει ένα κομμάτι πίτσα μέσα στο στούντιο στον αρχηγό της Ένωσης Κεντρώων, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή τόσο του ίδιου, όσο και των τηλεθεατών. 

Επειδή όμως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο ο κ. Λεβέντης 22 χρόνια μετά, μέσα απ’ την εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, πήρε το αίμα του πίσω με μια φαρμακερή ατάκα για τον πρώην υπουργό: «Ο κ. Παναγιωτόπουλος έγινε βουλευτής, υπουργός και μετά τίποτα. Κατέληξε στο σωστό. Τώρα κατέληξε στο σωστό», είπε ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε περισσότερα:

«Μαζί για το Παιδί»: Δύο νέες δράσεις κατά της φτώχειας - Κεντρική Εικόνα
Το «Μαζί για το Παιδί» υλοποιεί δύο προγράμματα εστιασμένα στην αντιμετώπιση της φτώχειας στηρίζοντας 44.539 παιδιά και ενήλικες στην Ελλάδα. Πρόκειται για το «Προσφέρω γιατί...
Με τη μαμά ή χωρίς; Οι ξεκαρδιστικές διαφορές μέσα σε 45’’ (vid) - Κεντρική Εικόνα
Το να έχεις τη μαμά σου ανά πάσα στιγμή δίπλα σου είναι κάτι το μοναδικό που μόνο να σου κάνει τη ζωή ευκολότερη μπορεί. Αν αφήσουμε στην άκρη τις στιγμές που θέλουμε την ηρεμία...

Best of internet