Φόρμα αναζήτησης

EXTRAS

Αυτή είναι η πιο τρομακτική selfie του κόσμου – Μεταφυσικό φαινόμενο ή Photoshop; [εικόνα]

Δευτέρα, 4. Απριλίου 2016 - 13:01
Αυτή είναι η πιο τρομακτική selfie του κόσμου – Μεταφυσικό φαινόμενο ή Photoshop; [εικόνα] - Κεντρική Εικόνα

Πρόκειται πράγματι για την πιο τρομακτική selfie που έκανε ποτέ την εμφάνισή της στα social media. Δικαίως ή όχι;

Η εν λόγω φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο Twitter και έγινε viral σε χρόνο – ρεκόρ. Κατάφερε να προκαλέσει πολλές συζητήσεις στα social media, ενώ σύμφωνα με τον ισπανικό ιστότοπο Telecinco.es, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για… μεταφυσικό φαινόμενο.

Στη φωτογραφία εμφανίζεται ένας άνδρας και μία γυναίκα οι οποίοι βγάζουν την selfie μπροστά σε έναν καθρέφτη. Σε αυτόν τον καθρέφτη αντανακλάται το σώμα και των δύο ωστόσο στο κεφάλι της γυναίκας εμφανίζεται το πρόσωπό της σαν να κοιτάει στον καθρέφτη και όχι στην κάμερα!

Η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό  @itsthemans έγινε retweet 17.000.000 φορές και έχει περίπου  10.000.000  likes. Αμέτρητα είναι και τα σχόλια με άλλους να μιλάνε για ένα μεταφυσικό φαινόμενο και άλλους για απλό Photoshop.

Εσείς τι λέτε;

i-pio-tromaktiki-selfie-tou-kosmou-500

Στο παρελθόν, έχουν γίνει ολόκληρα αφιερώματα σχετικά με τους «απρόσκλητους επισκέπτες» που κάνουν την εμφάνισή τους σε φωτογραφίες ανυποψίαστων θυμάτων, με όσους είχαν την ατυχία να πέσουν επάνω τους, να αδυνατούν να... κλείσουν μάτι.

Απολαύστε τις πιο τρομακτικές φωτογραφίες όλων των εποχών, τις οποίες πολλοί αμφισβήτησαν, άλλοι όμως πείστηκαν για τα καλά πως απεικονίζουν πνεύματα που βρέθηκαν στο σωστό μέρος τη λάθος στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα:

Αλλάζει η ώρα, «τρελαίνεται» ο ανθρώπινος οργανισμός – Τι αποκαλύπτει νέα ψυχολογική μελέτη;  - Κεντρική Εικόνα
Η θερινή ώρα θα ισχύσει ξανά από την Κυριακή στην Ελλάδα και τα ρολόγια -θέλοντας και μη- θα ρυθμιστούν μία ώρα μπροστά. Κατά καιρούς ορισμένες επιστημονικές έρευνες έχουν...
Ανακαλύφθηκε και λειτουργεί ξανά η παλαιότερη Vespa στον κόσμο (pics) - Κεντρική Εικόνα
Οι οπαδοί της Vespa, της δημοφιλούς ιταλικής μάρκας σκούτερ, θα χαρούν ιδιαίτερα όταν μάθουν ότι το παλαιότερο στον κόσμο σκούτερ της Vespa, αποκαταστάθηκε σε πλήρως λειτουργική...
Το απίστευτο τρικ που σας βοηθά να χάσετε περισσότερο βάρος όταν κάνετε δίαιτα - Κεντρική Εικόνα
Και ενώ πιστεύαμε πως το να ζυγίζεται κανείς καθημερινά δε βοηθά στην απώλεια βάρους, οι επιστήμονες έρχονται να μας διαψεύσουν και να μας προκαλέσουν το ενδιαφέρον. Σύμφωνα με...

Best of internet