Φόρμα αναζήτησης

EXTRAS

Άτακτες γυναίκες μας εύχονται «Καλά Χριστούγεννα» πάνω στον... δονητή τους! [βίντεο]

Πέμπτη, 24. Δεκεμβρίου 2015 - 14:35
Άτακτες γυναίκες μας εύχονται «Καλά Χριστούγεννα» πάνω στον... δονητή τους! [βίντεο] - Κεντρική Εικόνα

Για κάποιος τα Χριστούγεννα είναι ημέρες περισυλλογής και απολογισμού, για κάποιους άλλους -ή κάποιες άλλες για την ακρίβεια- δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ευκαιρία γιορτινών «δώρων» στον εαυτό τους.

Τα κορίτσια που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο βρήκαν έναν άκρως ιδιαίτερο τρόπο να μας ευχηθούν χρόνια πολλά, ντυμένες γιορτινά και... καθισμένες στον δονητή τους.

Οι γιορτές τις βρήκαν να ασχολούνται με το αγαπημένο τους sex toy και όπως θα καταλάβετε παρακολουθώντας το βίντεο, οι τύψεις είναι πολλές! «Θα πάω στην Κόλαση», καταφέρνει να αρθρώσει μία εξ' αυτών, μη διστάζοντας ωστόσο να παραδεχθεί on camera πως θα ήθελε να «καθήσει επάνω του και... ανάποδα»!

Απολαύστε τις!

Διαβάστε περισσότερα:

Το savoir faire της πόκας - Κεντρική Εικόνα
Δεν φάγαμε τα νιάτα μας ακουμπώντας το χαρτζιλίκι μας σε φιλικά τραπέζια για να έρθει μία μέρα που ο κόσμος θα ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με Texas Hold ‘em, επειδή απλώς...
Μελομακάρονα VS κουραμπιέδες: Ποιο χριστουγεννιάτικο γλυκό έχει τις λιγότερες θερμίδες;  - Κεντρική Εικόνα
Η ώρα των χριστουγεννιάτικων γλυκών έφτασε και οι περισσότερες νοικοκυρές έχουν μπει για τα καλά στην κουζίνα ετοιμάζοντας τις αγαπημένες λιχουδιές των Χριστουγέννων που δεν είναι...

Best of internet