Φόρμα αναζήτησης

ΕΛΛAΔΑ

Υψηλή περιεκτικότητα αλκοόλ και στα 2 κορίτσια: Είχαν πιει σχεδόν όσο ο Παντελίδης

Κυριακή, 3. Απριλίου 2016 - 10:04
Υψηλή περιεκτικότητα αλκοόλ και στα 2 κορίτσια: Είχαν πιει σχεδόν όσο ο Παντελίδης - Κεντρική Εικόνα

H αποκάλυψη ότι η τελική καταµέτρηση της ποσότητας αλκοόλ στο αίµα του Παντελή Παντελίδη έδειξε 2,72 γραµµάρια ανά λίτρο σόκαρε τους πάντες, αλλάζοντας εντελώς τα δεδοµένα της υπόθεσης.

Το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στο αίµα του δείχνει, σύµφωνα µε τους ειδικούς, ότι ο δηµοφιλής ερµηνευτής, λίγο πριν το µοιραίο δυστύχηµα, ακροβατούσε µεταξύ ζωής και θανάτου και βρισκόταν στα όρια της λιποθυµίας.

Τα 2,72 γραµµάρια αλκοόλ ανά λίτρο αίµατος είναι µία από τις µεγαλύτερες ποσότητες που έχουν καταγραφεί ποτέ, όχι µόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, αποδεικνύοντας ότι ο Παντελίδης είχε περιέλθει σε τέτοια κατάσταση όπου µετά βίας στεκόταν όρθιος.

Μια νέα παράµετρος στην υπόθεση είναι και η πληροφορία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Πρώτο Θέμα» σύμφωνα με την οποία υψηλή περιεκτικότητα αλκοόλ βρέθηκε και στα δείγµατα αίµατος που ελήφθησαν από τα δύο κορίτσια που επέβαιναν µαζί του στο αυτοκίνητο.

Σύµφωνα µε αυτές, η Φρόσω Κυριάκου -ο δικηγόρος της οποίας δήλωσε στα µέσα της εβδοµάδας στην τηλεόραση ότι η πελάτισσά του δεν οδηγούσε- και η Μίνα Αρναούτη είχαν πιει περίπου όσο και ο τραγουδιστής, αν και η ποσότητα αλκοόλ που ανιχνεύεται διαφέρει από οργανισµό σε οργανισµό.

Ο νέος δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Χαράλαµπος Λυκούδης, µε µια λιτή δήλωση το βράδυ της Πέµπτης είπε ότι λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο Παντελίδης, ήταν αδύνατον να οδηγούσε αυτός.

Θέση που έρχεται σε πλήρη αντίθεση µε τα συµπεράσµατα της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τα αποτελέσµατα των δειγµάτων DNA που πάρθηκαν, τα οποία «δείχνουν» ως οδηγό τον νεαρό τραγουδιστή.

Διαβάστε περισσότερα:

Κλέων Γρηγοριάδης: Δεν θα ξαναψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ - Κεντρική Εικόνα
Ο Κλέων Γρηγοριάδης σε συνέντευξή του τόνισε ότι  δεν έχει την πρόθεση να ψηφίσει ξανά τον Αλέξη Τσίπρα. Ο ηθοποιός ανέφερε μάλιστα ότι δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται «αριστερή...
Ανήλικοι έκλεψαν σπίτια ηλικιωμένων σε Ηλεία και Βόλο - Κεντρική Εικόνα
Ένα ανήλικο αγόρι ήταν ο «κυνηγός» μετάλλων που τρύπωσε στον περιφραγμένο προαύλιο χώρο του σπιτιού ενός ηλικιωμένου στην κοινότητα Πέρσαινα της Ηλείας και άρπαξε ένα σκαπτικό...
Εισαγγελική έρευνα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών - Κεντρική Εικόνα
Ερευνα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγιά η Βοήθεια», θα πραγματοποιήσουν εισαγγελικές αρχές έπειτα από καταγγελίες. Οι αξιόποινες πράξεις που αναμένεται να...

Best of internet