in , ,

Nicole Kidman: Ποζάρει με το πιο μικροσκοπικό σύνολο για το Vanity Fair

Και ξεσηκώνει πολλές αντιδράσεις!

Η Nicole Kidman εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Hollywood Issue 2022, του Vanity Fair, σε ένα αποκαλυπτικό σύνολο από την πολυσυζητημένη συλλογή της Miu Miu, για την άνοιξη του 2022, με μίνι, σέξι ρούχα μαθήτριας.

Συγκεκριμένα, η 54χρονη σταρ φόρεσε μια γκρι σούπερ μίνι φούστα, μαζί με ένα ασορτί μπλουζάκι. Το κολεγιακό στυλ της Kidman ολοκληρώθηκε με γκρι κάλτσες ως το γόνατο και καφέ μοκασίνια με μυτερή μύτη. Το σύνολο αποκαλύπτει τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς και την απίστευτη σιλουέτα της, αποδεικνύοντας πώς η γυμναστική σε διατηρεί υπέροχη σε κάθε ηλικία.

Διαφήμιση

Παρόλα αυτά, μπορούμε να πούμε ότι οι αναγνώστες του περιοδικού δεν ενθουσιάστηκαν με το να δουν το λαμπερό αστέρι του κινηματογράφου, σε μια εμφάνιση που φαινομενικά βγήκε από μουσικό βίντεο της Britney Spears του 2000.

«Είναι μια επιτυχημένη ηθοποιός που είναι υποψήφια για Όσκαρ. Γιατί είναι ντυμένη σαν μαθήτρια; Δεν είναι ωραίο!», σχολίασε ένας στη δημοσίευση του εξωφύλλου του Vanity Fair στο Instagram. Ένας άλλος έγραψε: «Θα ήθελα πολύ να ακούσω την ιδέα πίσω από αυτό… γιατί δεν το καταλαβαίνω».

«Άσε αυτούς που μισούν να μισούν! Η Nicole δείχνει καταπληκτική!» ένας τόνισε στο Instagram, ενώ ένας χρήστης του Twitter χαρακτήρισε το στυλ του εξωφύλλου της ως «απολύτως τέλειο».

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Σολωμού: Στιλάτη στο κέντρο της Αθήνας

Ελένη Φουρέιρα: Εντυπωσίασε το instagram με λευκό 3D παλτό