in , , ,

Ελένη Φουρέιρα: Φορώντας κόκκινο, διαφανές φόρεμα, επιδεικνύει τη λεπτή σιλουέτα της

Η διάσημη τραγουδίστρια είναι σέξι, το ξέρει και το απολαμβάνει

Η Ελένη Φουρέιρα έχει μπει στην καρδιά μας με τα singles της. Πέρα από το μουσικό της ταλέντο, το οποίο δεν αμφισβητεί κανείς, ξεχωρίζει με τις στιλιστικές της επιλογές, καθώς τολμά να φορά εκκεντρικά outfits.

Το βράδυ της Πέμπτης 17/2, η 34χρονη τραγουδίστρια της pop «έριξε» το Instagram, δημοσιεύοντας τρεις καυτές φωτογραφίες της.

Διαφήμιση

Φορά ένα κόκκινο, διαφανές φόρεμα, το οποίο κολακεύει τη λεπτή σιλουέτα της και αφήνει ελάχιστα στη φαντασία. Πρόκειται για ένα μοναδικό ρούχο, το οποίο ταιριάζει απίστευτα στο σώμα της καλλιτέχνιδας και αγκαλιάζει τις καμπύλες της.

Το φόρεμα φτάνει μέχρι τους αστραγάλους, ενώ μέχρι τη μέση έχει σχέδιο φωτιάς σε κίτρινο χρώμα. Τα εντυπωσιακά, ψηλοτάκουνα πέδιλα με τον ασημένιο πάτο αποθεώνουν τη θηλυκότητά της. Αποπνέοντας σεξαπίλ και αυτοπεποίθηση, ακουμπά τα χέρια της στη μέση της, γέρνει το κεφάλι της πίσω και τα μακριά μαλλιά της, τα οποία είναι βαμμένα σε μία υπέροχη απόχρωση του μοβ, πέφτουν ανάλαφρα στην πλάτη της.

Τα κρεμαστά, χρυσά σκουλαρίκια, τα κολιέ και τα βραχιόλια της χαρίζουν λάμψη. Παράλληλα, το μακιγιάζ της είναι προσεγμένο και αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ έχει επιλέξει κόκκινο βερνίκι για τα νύχια της, ώστε αυτά να είναι ασορτί με το φόρεμα.

Ελένη Φουρέιρα, είσαι φωτιά!

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Britney Spears: Φορώντας floral φόρεμα, αποπνέει θηλυκότητα

Jennifer Lopez: Φόρεσε την τάση που θα αντικαταστήσει τις μίντι φούστες