in

Τάσος Χαλκιάς: Η απίστευτη ατάκα για το Γιάννη Σπαλιάρα – Ποιες 4000 εγώ με το ζόρι έχω πάει με…

Έχω πάει με το ζόρι με δύο γυναίκες στη ζωή μου

Γιάννης Σπαλιάρας

Ψάχνοντας στο YouTube βρίσκεις διαμάντια. Διαχρονικά βίντεο από παλαιότερες εκπομπές που ακόμα και σήμερα είναι επίκαιρα όσο ποτέ!

Ο Τάσος Χαλκιάς ποτέ δεν μασάει τα λόγια του και πριν λίγα χρόνια είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Με το καλημέρα» και οι δηλώσεις του για το Σπαλιάρα αλλά και την προσωπική του ζωή συζητήθηκαν.

Για τις φορές που φοβήθηκε ότι θα τελειώσει η ζωή του αποκάλυψε:

Διαφήμιση

«Κινδύνευσε η ζωή μου τουλάχιστον 2 φορές στα 64 χρόνια που ζω. Φοβήθηκα γιατί δεν είχα τελειώσει αυτά που πρέπει να κάνω για τους άλλους».

Για τη συνεργασία του στο Κάτω Παρτάλι και τα λεφτά που του χρωστούν από τη σειρά είπε:

«Η επιτυχία στο Κάτω Παρτάλι είναι ότι έφερνε το κάτι άλλο από την καθημερινότητα. Ένα πράγμα που αρέσει πάρα πολύ έχει και φανατικούς εχθρούς. Υπάρχει μια εκδοχή να κάνει και κάποια επεισόδια για τρίτη χρονιά. Αν θα γίνουν ή όχι δεν έχω καμία ενημέρωση προς το παρόν. Δεν έχουμε πληρωθεί ακόμα και με ενοχλεί ιδιαίτερα. Έχει νόημα να πληρωθώ την δουλειά μου μετά από πέντε χρόνια;».

Για τις δηλώσεις του Σπαλιάρα περί γυναικών και τον περιβόητο αριθμό δήλωσε ο Τάσος Χαλκιάς κάνοντας αποκαλύψεις για την δική του προσωπική ζωή.

«Μπράβο! Ούτε ο Ηρακλής δεν το έχει καταφέρει αυτό. Του εύχομαι να πάει και με άλλες 4.000. Το θέμα είναι να ρωτήσεις να δούμε τι λέει κάθεμιά από αυτές τις γυναίκες.

Εγώ έχω πάει με το ζόρι με δύο γυναίκες στη ζωή μου. Δεν ήταν η εποχή μου για πολλά πολλά. Είναι ένα εξαίρετο παιδί, κούκλος, παίδαρος, δεν είναι ηθοποιός, δεν είναι συνάδελφος. Μπορεί να έκανε και τον ηθοποιός, αλλά δεν είναι ηθοποιός».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Πάουλα Λαμπαρέντας: Οι άψογες αναλογίες της μαγνητίζουν τα αντρικά βλέμματα

Μπράντλεϊ Κούπερ

Μπράντλεϊ Κούπερ: Έχει πλύνει πιάτο; Δεν θα πιστεύετε τι δουλειά έκανε πριν γίνει διάσημος