in , ,

Μόδα 2020: Βάλε ένα κομμάτι Πατάτα στην Τσάντα σου. Ο λόγος θα σε ΣΟΚΑΡΕΙ. (Οχι τηγανητές)

Μέσα στην τσάντα μας…. υπάρχουν σίγουρα τα απίθανα, το ξέρουμε.
Το ίδιο ισχύει και με εμάς. Εκτός από τα κλασικά όπως κραγιόν, μολύβια, σκιές, μάσκαρα και κρέμα χεριών που έχει κάθε φυσιολογική γυναίκα καθημερινά μαζί της κατά καιρούς θα βρείτε εισιτήρια του μετρό από το 2004 μέχρι λιωμένες σοκολάτες και ένα αναμνηστικό από κάποιο ταξίδι επίσης χρόνια πριν.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε καμία τσάντα δεν θα βρούμε μία πατάτα. Κι αν ναι τότε μιλάμε για τις πολύ υποψιασμένες που γνωρίζουν….
το μυστικό που θα σας πούμε.
Η πατάτα λοιπόν είναι ότι καλύτερο για τους μαύρους κύκλους και τα πρηξίματα κάτω από τα μάτια. Σίγουρα κάπου το έχει πάρει το αυτί σας. Αυτό συμβαίνει γιατί περιέχει αρκετά αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, άμυλο (φυσικά) και ένζυμα που βοηθούν όσο δεν φαντάζεστε την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Άλλωστε αυτά είναι τα συστατικά που περιέχει και η κρέμα ματιών σας.
Αυτό σημαίνει ότι αν χαλαρώσετε για λίγα λεπτά και αφήσετε την πατάτα στην περιοχή να δράσει ως δια μαγείας θα μειωθούν τα πρηξίματα και οι μαύροι κύκλοι. Είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε ακόμα και στο διάλειμμα στο γραφείο ή αφού τελειώσετε τη δουλειά σας και λίγο πριν βγείτε για ένα χαλαρό ποτό.
Μπεζ καφέ τσάντα ώμου
-69%έκπτωση 15ευρώ
Ψώνισέ το εδώ ➜➜➜ http://mikk.ro/Bxnz

Guess Backpack
Ψώνισέ το εδώ ➜➜➜ http://mikk.ro/BzFi
Τώρα αν δεν θέλετε να κουβαλάτε στην τσάντα σας πατάτες (και λογικό το βρίσκουμε) σας έχουμε κι άλλη λύση. Μπορείτε το βράδυ που θα επιστρέψετε να βάλετε στο μπλέντερ μια πατάτα και να την πολτοποιήσετε. Στη συνέχεια βάλτε μικρές ποσότητες στη θήκες για τα παγάκια και ουπς! έχετε παγάκια από πατάτα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή το πρωί ή το βράδυ. Αυτό καλό είναι να μην το εφαρμόσετε στο γραφείο γιατί πρέπει να μην έχετε μακιγιάζ. Ξέρετε, παγάκι είναι και λιώνει.

Classico Donna Τσάντα
ΣΕ 6 ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 105ευρώ
Ψώνισέ το εδώ ➜➜➜ http://mikk.ro/Bxn0

Ψώνισέ το εδώ ➜➜➜ http://mikk.ro/CPNy
Τσαντάκι Χιαστί Verde
35,91ευρώ
Ψώνισέ το εδώ ➜➜➜ http://mikk.ro/BiDP
Όπως και να έχει η πατάτα είναι θαυματουργή και πρέπει να μπει όσο πιο σύντομα γίνεται στη ρουτίνα της περιποίησης σας.
ΠΗΓΗ

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Viral ΒΙΝΤΕΟ: Λιοντάρι το σκάει από τσίρκο και αρπάζει 4χρονο κopιτσάκι

Καγια Βικυ Ηλιάνα Παπαγεωργιου

Βίκυ Καγιά: Τι είπε για τη σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το GNTM στην Κατερίνα Καινούργιου