in

Ζέτα Μακρυπούλια: Μας δείχνει πως να είμαστε κομψές στο σπίτι μας

H Ζέτα Μακρυπούλια, η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ», επιλέγει πάντα τα πιο stylish ρούχα για κάθε της εμφάνιση. Είναι μια γυναίκα που αγαπά τη μόδα και λατρεύει τα έντονα χρώματα αλλά και τα πιο απλά κομμάτια.

Αυτή τη φορά η Μακρυπούλια μας εξέπληξε με την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram. Χθες, ανάρτησε δύο φωτογραφίες στο σπίτι της, καθώς ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ της και απολάμβανε την ηρεμία της. «Κυριακή! Έξω έχει παγωνιά και ξέρετε τώρα… Συμβαίνει αυτό που δεν θες να σηκωθείς από τον καναπέ για κανένα λόγο», γράφει μάλιστα στη λεζάντα της.

Διαφήμιση

Κρατώντας το tablet στο χέρι και με casual look, βλέπουμε στο πίσω μέρος του καναπέ τη πολύ cozy και «ζεστή» γωνιά του σπιτιού της. Η Ζέτα φόρεσε ένα υπέροχο τιρκουάζ μπλουζάκι, μαζί με ένα στενό τζιν παντελόνι. Τα μάτια της κοιτάνε σαγηνευτικά το φακό και φαίνονται ακόμη πιο μπλε, λόγω της μπλούζας.

Το μακιγιάζ της είναι ελαφρύ και σε nude τόνους, τονίζοντας τη φυσική λάμψη του προσώπου της. Τα μαλλιά της είναι χαλαρά κάτω, ενώ δεν φοράει κανένα αξεσουάρ, κάνοντας μια πιο low-key εμφάνιση.

Φυσικά, οι διαδικτυακοί της φίλοι έδειξαν τον ενθουσιασμό τους για την εμφάνισή της αλλά και για τη διακόσμηση του σπιτιού της, με τα σχόλια και τα likes τους στο post της ηθοποιού.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Emily Ratajkowski: Φορώντας hot μπικίνι, επιδεικνύει τους κοιλιακούς της και ξεσηκώνει το Instagram

Megan Thee Stallion: Τολμηρή και σέξι, φορά μικροσκοπικό μαγιό και δείχνει τα οπίσθιά της