in

Μαρία Ηλιάκη: Μαμά εν δράσει – Περιγράφει τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή της η μητρότητα

Δείτε τα Instagram Stories της παρουσιάστριας

Μαμά 24ώρες το 24ωρο είναι η Μαρία Ηλιάκη, αφού τον Μάιο του 2021 έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον γιατρό και επιχειρηματία Στέλιο Μανουσάκη.

Η ζωή της έχει αλλάξει, όπως αλλάζει κάθε γυναίκας από τη στιγμή που φέρνει στο κόσμο το πρώτο της παιδί. Δεν έχει πια τόσο ελεύθερο χρόνο, ούτε προλαβαίνει να κάνει όσα έκανε πριν, καθώς το μωρό της -όπως και κάθε μωρό- χρειάζεται φροντίδα, εξαρτάται μόνο από εκείνη και τον πατέρα του και θα εξαρτάται μέχρι να μεγαλώσει.

Πρωί πρωί, σήμερα, Τετάρτη 23/3, η παρουσιάστρια του MEGA δημοσίευσε στα Instagram Stories της τρία σύντομα selfie βίντεο, εξηγώντας τη ζωή της ως μητέρα. Την βλέπουμε στην κουζίνα της να ετοιμάζει πρωινό, φορώντας φόρμα και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά με ένα κλάμερ. Όπως υποστηρίζει, από τότε που γεννήθηκε η κορούλα της, δεν έχει καταφέρει ακόμη να μπει σε πρόγραμμα και να ακολουθήσει μία ισορροπημένη διατροφή. Αν είσαι νέα μανούλα και δεις τα παρακάτω βίντεο, πιθανότατα θα ταυτιστείς μαζί της.

Διαφήμιση

«Παιδιά, τι γίνεται; Καλημέρα! Εγώ, που είμαι τέρας ψυχραιμίας, όχι ψυχραιμίας, τέρας συνέπειας και προγράμματος, προσπαθώ εδώ και ένα μήνα να μπω στο πρόγραμμά μου, στη σωστή διατροφή, τα φαγητά μου, να μην τρώω άλλα ντ’ άλλα, να μην σηκώνομαι το βράδυ… Δεν το έχω ακόμη καταφέρει. Θα μου πεις: “Δεν έχεις παχύνει”. Ναι, δεν έχω παχύνει, εντάξει, έχω πάρει δύο κιλάκια, σιγά» τονίζει αρχικά.

«Δεν είναι το θέμα αυτό, είναι θέμα πώς έχω συνηθίσει. Έχω πιο πολλή ενέργεια, όταν τρώω σωστά. Εεε πρόβλημα και πίσω Walkie -Tokie! Kαλά, μιλάμε, τα παιδικά τραγούδια μεγάλη εξέλιξη!» καταλήγει η Μαρία Ηλιάκη.

Όπως καταλαβαίνετε, τρέχει και δεν φτάνει η Μαρία Ηλιάκη για χάρη της εννιά μηνών κορούλα της.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καραβάτου: Σπάνια φωτογραφία της παρουσιάστριας, χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Bon Jovi: Τουίταραν το Viral ΒΙΝΤΕΟ με παιδιά στην Ουκρανία που γεμίζουν σακιά αμμο με το It’s My Life