in ,

Heidi και Leni Klum: Τα καλύτερα skincare μυστικά τους

Για μια επιδερμίδα που λάμπει

H Heidi και η Leni Klum, και οι δύο μοντέλα στο επάγγελμα, προσέχουν πολύ την επιδερμίδα τους και την ομορφιά τους.

Μαμά και κόρη έχουν ένα υπέροχο, φωτεινό δέρμα και μοιράστηκαν μαζί μας τα μυστικά ομορφιά τους, ώστε να το αποκτήσουμε και εμείς.

Διαφήμιση

Heidi Klum

H Heidi ξεκινάει τη ρουτίνα ομορφιάς της με τον πιο περίεργο τρόπο. Αντί να χρησιμοποιήσει cleanser ή toner για να καθαρίσει το πρόσωπό της, χρησιμοποιεί απλώς ένα σαμπουάν μωρού. “Οτιδήποτε θεωρείται καλό για τον καθαρισμό του δέρματος ενός μωρού, είναι και η πιο ασφαλής επιλογή”, αναφέρει η ίδια.

Παράλληλα, χρησιμοποιεί λάδι προσώπου και μια αντιγηραντική κρέμα ως τελευταία βήματα στο beauty routine της. Μια φορά την εβδομάδα, χρησιμοποιεί ένα scrub, για απολέπιση των νεκρών κυττάρων και φωτεινό δέρμα.

Τέλος, ένα άλλο προϊόν που χρησιμοποιεί η Heidi καθημερινά για να λούσει τα μαλλιά και το σώμα της είναι ένα καλό φαρμακευτικό σαμπουάν για απαλό δέρμα και μαλλιά, καθώς βοηθάει στην διατήρηση ενός ενυδατωμένου και υγιές δέρματος.

Leni Klum

Η Leni προτιμά να χρησιμοποιεί ένα micellar νερό, κάθε πρωί και βράδυ πριν τον ύπνο. Ταυτόχρονα, εφαρμόζει μια ενυδατική lotion και κρέμα ματιών. Λόγω του δέρματος με τάση ακμής, χρησιμοποιεί τοπικά μια κρέμα για τα σπυράκια.

Η ίδια είναι κατά της χρήσης πάρα πολλών προϊόντων για το δέρμα. Πιστεύει ότι η καλή διατροφή και το νερό θα δώσουν στο δέρμα της μια υγιή λάμψη.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Ζαρίφη: Ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με το σκεύασμα αδυνατίσματος που διαφημίζεται στα social media – Δείτε βίντεο

Britney Spears: Φορώντας floral φόρεμα, αποπνέει θηλυκότητα