in

Zaklina Pisano: Αυτή είναι η πίο ΣEΞI γιαγιά της ΓΗΣ. Φωτογραφίες με φόρεμα και μαγιο

Είναι 52 ετών, είναι γιαγιά, και έχει χάσει και τον γιο της με φρικτό τρόπο! Παρόλα αυτά συνεχίζει τη ζωή της και δικαίως έχει τον τίτλο της πιο σ… έξι γιαγιάς

Τις περισσότερες φορές όταν ακούμε τη λέξη γιαγιά, μας έρχεται στο μυαλό μία γυναίκα, η οποία έχει ρυτίδες, σταφιδιασμένο δέρμα, και στον ελεύθερο χρόνο της βλέπει σαπουνόπερες και πλέκει πουλόβερ για τα εγγόνια της.

Η Zaklina Pisano όμως, δε θα σου θυμίσει σε τίποτα τις κλασικές γιαγιάδες που έχεις στο μυαλό σου. Είναι 52 ετών με καταγωγή από τη Σερβία, γιαγιά δύο μικρών παιδιών και έχει γίνει fashion icon στο Instagram, όπου ανεβάζει καθημερινά πόζες της με το ψευδώνυμο «Real fashionist».

Διαφήμιση

Παράλληλα, σε κάθε φωτογραφία της χρησιμοποιεί το #grandmotherthatlovesfashion για να θυμίσει ότι δεν είναι 20 χρόνων όσο εσύ βλέπεις το τέλειο σώμα της και τα υπέροχα μαλλιά της.

Αυτή τη στιγμή κοντεύει να αγγίξει τους 500.000 followers και έχει κερδίσει τον τίτλο της πιο σέξι και μοδάτης γιαγιάς στα social media.

Τέλος, εκτός από την fashion εικόνα της, η Zaklina δε ξεχνάει να θυμάται τον γιο της Stefan που έχασε τη ζωή του την πρωτοχρονιά του 2017, μέσα από το #rememberstefan.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral φωτογραφία: Αρτέμης Σώρρας, πριν γίνει δισεκατομμυριούχος ήταν ΣΦΙΧΤΗΣ. Δες τον να ποζάρει

Μάιλι Σάιρους: Όταν τα είχε με τη Στέλα Μάξγουελ πέρναγε πολυ καλά… Η Απαγορευμένη φωτογραφία με το KAYTO φιλι που πρόδωσε τη σχέση