in

Ελίζαμπεθ Πίπκο: Ο κλώνος που θα σε κάνει να ξεχάσεις την Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Το ξέρουμε ότι αυτό που γράψαμε είναι πολύ βαρύ. Πάρτε λίγο χρόνο να το αντιληφθείτε και να το καταπιείτε και θα εξηγηθούμε.

Πρώτο ερώτημα που έρχεται φυσιολογικά στο μυαλό είναι για ποιον κερατά λόγο να θες να ξεχάσεις την Έμιλι Ρατακόφσκι. Λογικότατο. Κι εμείς μαζί σας. Τόσα ωραία πράγματα μας έχει προσφέρει αυτό το κορίτσι και έχει ακόμα μια δεκαπενταετία μέσα στο νερό να συνεχίσει. Άρα αυτομάτως ο τίτλος μας πάει στον κάλαθο των αχρήστων.

Έπρεπε όμως κι εμείς να βρούμε έναν τρόπο να περιγράψουμε εύσχημα και κατανοητά αυτό που είναι η Ελίζαμπεθ Πίπκο. Έρχεται επομένως το δεύτερο ερώτημα: είναι στ΄αλήθεια τόσο δυνατή όσο η Έμιλι; Πρωτίστως έχει μια μεγάλη ομοιότητα σε χαρακτηριστικά με την Έμιλι. Ιδίως το πρόσωπο της, από κάποιες οπτικές γωνίες, φωνάζει Έμιλι. Και να ήταν το μόνο.

Διαφήμιση

Η Ελίζαμπεθ ανήκει στο δυναμικό του Sports Illustrated και ακόμα δεν μας έχει δείξει ανάλογα πράγματα με την Έμιλι, δείχνει όμως την διάθεση και την επιθυμία. Το στήθος της και η εντύπωση που σου δίνει το δέρμα της είναι αντίστοιχα, οπότε έχουμε απόλυτο δίκιο. Απάντηση στο ερώτημα γιατί να ξεχάσεις τη μία από τις δύο δεν έχουμε ακόμα. Και δεν πρόκειται να βρούμε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Πάρε και μία φίλη σου μαζί: Η Ντάφνι Τζόι με την κολλητή κάνουν κόντρες σε sideboob με ολόσωμα μαγιό

Αυτό είναι το χειρότερο πουκάμισο του κόσμου! Θα το καταλάβεις αν κάνεις ζουμ στη φωτογραφία