in , ,

Julia Fox: Eπισκέφτηκε την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού με παντελόνι του οίκου Schiaparelli

Ο Ye και η Julia Fox προκάλεσαν πανικό στο σόου του Nigo για τον Kenzo, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Η Fox φόρεσε  τζιν μπουφάν του οίκου Schiaparelli, με κωνικό στήθος, το οποίο ταίριαξε με oversize επιχρυσωμένα σκουλαρίκια.

«Ήμουν ακριβώς στον εκθεσιακό χώρο [Schiaparelli] πριν έρθω εδώ», είπε σε δήλωσή της. «Στην πραγματικότητα φοράω το παντελόνι του Daniel, του σχεδιαστή του Schiaparelli. Ήταν πολύ ευγενικός που με άφησε να το φορέσω».

Διαφήμιση

Η Fox και ο Ye, παλαιότερα γνωστός ως Kanye West, μετά βίας έχουν απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που άρχισαν να βγαίνουν, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, και τα ρούχα τους είναι μεγάλο μέρος της ιστορίας. Ωστόσο, οι παρατηρητές σχολίασαν την ομοιότητα μεταξύ των ρούχων της Fox και εκείνων που φορούσε η σύντομα πρώην σύζυγος του Ye, η Kim Kardashian West.

Η Fox μοιράστηκε λεπτομέρειες με το περιοδικό Interview, ως μέρος μιας προγραμματισμένης σειράς συνεντεύξεων, για το ειδύλλιό τους.

«Εννοώ, είμαι ακόμα σε σοκ. Μου γέμισε  μια ολόκληρη σουίτα ξενοδοχείου γεμάτη ρούχα. Ήταν το όνειρο κάθε κοριτσιού που έγινε πραγματικότητα. Ένιωσα σαν μια πραγματική Σταχτοπούτα. Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε. Ποιος κάνει τέτοια πράγματα σε δεύτερο ραντεβού; Ή οποιοδήποτε ραντεβού», είπε. «Δεν ξέρω πού πηγαίνουν τα πράγματα, αλλά αν αυτό είναι κάποια ένδειξη για το μέλλον, μου αρέσει η βόλτα».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελεονώρα Μελέτη: Αποκλεισμένη στην Πεντέλη. Live μετάδοση

Ιωάννα Μαλέσκου: Εκτός αέρα η εκπομπή της και εκείνη… στα χιόνια