in

Πες αντίο στη Γουάντα Νάρα: Η Ζάιρα Νάρα στα κόκκινα μέσα έξω την εξαφάνισε. Την έστειλε με μία Selfie

Με κόκκινο κραγιον, φόρεμα και γόβες. Σέλφι φωτογραφία και βίντεο

Σαν να έκανε τον κύκλο της στα social media η Γουάντα Νάρα αφού πλέον δεν τραβάει τα βλέμματα της δημοσιότητας όσο πιο χάλια. Η Γουάντα τα έκανε όλα γρήγορα. Έκανε δύο γάμους πέντε παιδιά ένα σκάνδαλο ένα χωρισμό, έχει όμως και μία αδερφή και με αυτή θα ασχοληθούμε πιο εμπεριστατωμένα.

Στο koolnews έχουμε την αγαπημένη σας ενότητα Koolgirls και σας φέρνουμε τα πιο όμορφα κορίτσια από κάθε γωνιά της γης! Πριν αρκετό διάστημα σας γνωρίσαμε με την Wanda Nara η οποία πλέον έχει κατακτήσει και το ελληνικό διαδίκτυο!

Δεν υπάρχει ενημερωτικό site που να μην έχει αφιερώσει πλέον αρκετά άρθρα για την Γουάντα Νάρα που μάθετε από το Koolnews.

Διαφήμιση

Επίσης από το koolnews γνωρίσατε την Μαίρη Βιτινάρος και ζητήσαμε από την παραγωγή του gntm να τη φέρει στο ριάλιτι.
Η απήχηση που είχε το πρώτο άρθρο με περισσότερες από 150.000 χτυπήματα έφτασε εκεί που έπρεπε και η Μαίρη Βιτινάρος εμφανιστεί φέτος το νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων Next Top Model Ελλάδας!

Το νέο μας πουλέν είναι η Ζάιρα Νάρα, η αδερφή της Γουάντα Νάρα η οποία είναι πιο όμορφη, πιο κλασάτη και συνάμα πιο σέξι, χωρίς να τα δίνει όλα στο πιάτο!

Στις τελευταίες φωτογραφίες που σας φέρνουμε είναι εντυπωσιακή με κόκκινα κραγιόν κόκκινο βινύλ φόρμα και κόκκινες γόβες.

Η ZairaNara πόζαρε φωτογραφήθηκε δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και απλά ξεχάσαμε η γουάντα Νάρα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Πόπη Τσαπανίδου: Οταν ΤΣΕΠΩΝΕ τα λεφτά από τη λίστα ΠΕΤΣΑ αλλά… ήταν κατά των εμβολίων

Τζούλια Αλεξανδράτου: Τότε παλιά… Σαμπάνια και χλίδες με λιμουζίνα στις Κάννες