in

Τζούλια Αλεξανδράτου: Το μυστήριο χέρι με το τατουάζ χούφτωσε και τα οπίσθιά της. Viral Φωτογραφία. Δες τη πριν κατέβει

Και αφού είδες το χούφτωματου αιώνα στη Τζούλια Αλεξανδράτου σε μία φωτογραφία που ξέφυγε από το Instagram και έγινε Viral έρχεται μία νέα φωτογραφία να πάει το χούφτωμα σε άλλο επίπεδο.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο λογαριασμό της Τζούλιας Αλεξανδράτου ανέβηκε μία φωτογραφία όπου ένα χέρι με τατουάζ έμπαινε μέσα από το εσώρουχό της. Μία φωτογραφία που κατέβασε το Instagram καθώς παραβιάζει τις πολιτικές του αναφορικά με τις προκλητικές φωτογραφίες!

Διαφήμιση

Η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι η μοναδική επώνυμη Ελληνίδα η οποία έχει χάσει λογαριασμούς στο instagram όχι εξαιτίας χάκερ αλλά εξαιτίας περιεχομένου!

Η ίδια βέβαια δεν δείχνει να ενδιαφέρεται και ιδιαίτερα για τα social media αφού κάνει καριέρα σε άλλη πλατφόρμα που πουλάει βίντεο και φωτογραφίες της. Όμως και το Instagram λειτουργεί ως σελίδα πρακτόρευσης.

Δημοσιεύει φωτογραφίες δείχνει κάποιο περιεχόμενο και παραπέμπει αυτούς που ενδιαφέρονται στη συγκεκριμένη πλατφόρμα όπου θα πρέπει να πληρώσουν!

Σήμερα δημοσίευσε ένα Story και μία φωτογραφία όπου το χέρι με το τατουάζ που ήταν μέσα από το εσώρουχο, στη φωτογραφία που κόπηκε, αυτή τη στιγμή αγκαλιάζει τα οπίσθιά της ενώ η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι γυρισμένη και πεσμένη στα τέσσερα.

Το χέρι αυτή τη φορά για να μην κοπεί στη φωτογραφία φρόντισε να μην είναι μέσα από το εσώρουχο αλλά απλά ακούμπαει!

Αν θα μείνει αυτή η φωτογραφία στο Instagram δεν ξέρουμε, πάντως εμείς την κρατήσαμε και σας δείχνουμε εδώ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Kourtney Kardashian: Mε ένα μικροσκοπικό μπικίνι, επιδεικνύει τη θηλυκή σιλουέτα της

Βίκυ Καγιά: Με ντελικάτο λευκό φόρεμα, σαν μια μοντέρνα μούσα