in , ,

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία με μπικίνι εν μέσω βαρυχειμωνιάς

Καλοκαιρινές, ανέμελες στιγμές μας θύμισε η παρουσιάστρια

Στα λευκά έντυσε σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα η κακοκαιρία «Ελπίδα», με αποτέλεσμα οι περισσότερες επιχειρήσεις να είναι κλειστές χθες και σήμερα προς αποφυγή προβλημάτων στο οδικό δίκτυο.

Τα τρία τελευταία εικοσιτετράωρα, celebrities της εγχώριας showbiz μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα και βίντεο με το χιονισμένο τοπίο.

Η Ελεονώρα Μελέτη, όμως, έκανε τη διαφορά, αφού δημοσίευσε στο Instagram μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία, η οποία προφανώς τραβήχτηκε πριν μήνες, όταν ακόμα η θερμοκρασία ήταν υψηλή.

Διαφήμιση

Ξαπλωμένη σε ένα αναπαυτικό στρώμα, φορώντας το μπικίνι της και τα γυαλιά ηλίου της, η παρουσιάστρια στρέφει το πρόσωπό της προς τον φωτογραφικό φακό και χαμογελά. Αναμφίβολα, το θηλυκό κορμί της δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

«Έτσι για το σπάσιμο…Χιόνι, χειμώνας» σημειώνει στη λεζάντα της ανάρτησής της κι εμείς μετράμε πόσοι μήνες απομένουν για να αρχίσουμε τα μπάνια στη θάλασσα ή και σε πισίνες.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Viral Video: ΦΕΡΕΤΡΟ γλιστράει πάνω στο χιόνι. Είδαν και έπαθαν με το σκαρπίνι

Idris Elba: Θα είναι ο νέος 007?