in

Viral βίντεο: Η Καντίς Σουάνπολ γυρίζει πλάτη, τα oπίσθιά της αστράφτουν και εμείς βλέπουμε αστεράκια

Έχουμε συνηθίσει να θαυμάζουμε το τελικό αποτέλεσμα από μία φωτογράφηση. Άλλωστε γι΄αυτό φροντίζουν όλοι όσοι δουλεύουν στον χώρο. Για να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα που θα ερεθίσει το μάτι. Αυτό συμβαίνει ακόμα περισσότερο σε φωτογραφήσεις μοντέλων με εσώρουχα και μαγιό. Αν και εκεί η δουλειά είναι απλή μιας και το σώμα του μοντέλου αρκεί για να βγει ένα ελκυστικό αποτέλεσμα.

Μετά από αυτό το βίντεο όμως θα αρχίσεις να εκτιμάς και την προετοιμασία.

Η Καντίς Σουάνπολ, τα ωραιότερα oπίσθια που υπάρχουν στο χώρο του μόντελινγκ, ετοιμάζεται για άλλη μια μέρα στην δουλειά και ένα βίντεο 20 και κάτι λεπτών μας δίνει την ευκαιρία να δούμε πως προετοιμάζεται.

Διαφήμιση

Με πόση άνεση γδύvεται και αφήνει να της πασπατέψουν τα oπίσθια, να της τα γεμίσουν με γκλίτερ ώστε να στηθεί στον τοίχο και να ποζάρει.

Όταν τα ωραιότερα oπίσθια λαμπιρίζουν τότε βλέπουμε αστράκια και ζαλιζόμαστε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Κατερίνα Στικούδη με το ΟΠΛΟ της: Κράτα το καλύτερο για το τέλος – Η πιο καuτή φωτογραφία με μαγιό ΠΑΝΤΑ στο τέλος του καλοκαιριού

Έρευνα: Πιάσε ένα μπυρόνι! Θα αρχίσεις τη μπύρα μόλις διαβάσεις που κάνει καλό