in

Η Ντάουτσεν Κρους είναι στα Ντουζένια της. Μετά βλέπεις φωτογραφίες του GNTM και θες να κλάψεις

Την ώρα που όλοι περιμένουν στην Ελλάδα το νέο κύκλο του Next Top Model Ελλάδας όπου ελπίζουμε κάποια στιγμή να δούμε πραγματικά μοντέλα και όχι τυχαία κοριτσάκια που κουβαλάνε και μία ιστορία πόνου ή μία διαφορετικότητα από πίσω εμείς θυμηθήκαμε ένα σούπερ μόντελ που στα 37 της είναι ακόμα τούμπανο.

Ο λόγος για τον κινούμενο πειρασμό και απόλυτα αισθησιακή, Doutzen Kroes, η οποία οπου και όποτε εμφανιστεί σε παραλία μαγνητίζει τα βλέματα

Το μοντέλο αποσπά τις καλύτερες εντυπώσεις με το καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα της, που δεν αφήνει κανένα αρσενικό ασυγκίνητο.

Διαφήμιση

Το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret μπορεί να αναστατώνει τους λουόμενους αλλά δεν έχει μάτια για κανέναν άλλον, πλην του συζύγου της με τον οποίο παραμένει τρελά ερωτευμένη και έχουν και 2 παιδιά.

Πρόσφατα εθεάθησαν οι δυο τους να χαλαρώνουν στην ξαπλώστρα τους, έκαναν τη βόλτα τους στην ακροθαλασσιά και «αιχμαλώτισαν» τις ευτυχισμένες τους στιγμές.

Η θεά Ντούτζεν, μάλιστα, δεν παρέλειψε να αφήσει σε κοινή θέα και τα προσόντα της με τα σμιλευμένα οπίσθιά της να τραβούν τα βλέμματα των παπαράτσι.

Με αφορμή αυτό εμμείς ανατρέξαμε στο ιστορικό αρχείο του Koolnews. Αν ρίξεις μία ματιά στα παρακάτω ενσταντανέ… θα καταλάβεις!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Παγκόσμιος Πόλεμος. Μετά το αλεύρι τα όσπρια. Πώς θα συντηρήσεις όσπρια για 3 χρόνια

Μελάνια Τράμπ: Η φωτογραφία με το ΤΣΙΓΚΙΝΟ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ που είδε ο Ντοναλντ Τραμπ και έγινε άλογο