in

Βίκυ Κουλιανού: Mε total black look, εύχεται «Καλή εβδομάδα» και τονώνει το ηθικό των γυναικών

Δείτε τις φωτογραφίες και το story που δημοσίευσε η ηθοποιός και μοντέλο στο Instagram

Ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram είναι η Βίκυ Κουλιανού και σήμερα, Δευτέρα 21/3, πριν λίγο θέλησε να ευχηθεί καλή εβδομάδα στους περισσότερους από 68.400 followers της, αναρτώντας μία υπέροχη φωτογραφία της, σε έγχρωμη και ασπρόμαυρη εκδοχή.

«Καλησπέρες, καλή βδομάδα με θετικές σκέψεις 🙌🏻🤍» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του  post της.

Διαφήμιση

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, σκύβει και ακουμπά τα χέρια της στο κάγκελο ενός δρόμου. Χαμογελά, ενώ το total black outfit της, το οποίο αποτελείται από μίνι φόρεμα, ζακέτα και διχτυωτό καλσόν, είναι σικ και σέξι. Το μακιγιάζ της είναι έντονο, με το smokey eye να την καθιστά άκρως θελκτική.

Πριν δύο ώρες, πραγματοποίησε το παρακάτω story, εκφράζοντας τη γνώμη της για τη δυναμικότητα των γυναικών και τις σχέσεις.

 

«Μία γυναίκα δεν χρειάζεται κάποιον που δεν τη χρειάζεται» υποστηρίζει η 55χρονη ηθοποιός και μοντέλο και τα λέει πολύ καλά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Megan Fox: Έσπασε ρεκόρ sexiness με δύο μοναδικά bra top

Δωροθέα Μερκούρη: ΡΟΥΦΗΞΕ το μακαρόνι και ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ. Φρενίτιδα με μια φωτογραφία