in

Βίκυ Κάβουρα: Στο Κάστρο της Μονεμβασιάς με casual, ασπρόμαυρο σύνολο

Η δημοφιλής ηθοποιός και επιχειρηματίας ξεχωρίζει για τις ενδυματολογικές της επιλογές

Όμορφη, γλυκιά, στιλάτη, η Βίκυ Κάβουρα έχει κερδίσει την αγάπη μας και φυσικά τον θαυμασμό των ανδρών.

Η 33χρονη ηθοποιός έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία γυναικείων ρούχων, εσωρούχων και μαγιό και φυσικά διαφημίζει η ίδια τα προϊόντα, αφού διαθέτει αναλογίες μοντέλου.

Διαφήμιση

Πριν μερικές ώρες, λοιπόν, δημοσίευσε στη σελίδα του καταστήματός της στο Instagram δύο νέες φωτογραφίες, όπου εμφανίζεται με ένα ασπρόμαυρο, casual σύνολο και είναι απλά υπέροχη!

Η λευκή, φαρδιά, μοντέρνα φόρμα κολακεύει τη λεπτή της περιφέρεια και της χαρίζει άνεση και στιλ. Το μαύρο, λιτό, μακρυμάνικο μπλουζάκι αγκαλιάζει το στήθος και τη μέση της και δημιουργεί χρωματική αντίθεση με τη φόρμα. Το casual chic outfit ολοκληρώνουν τα μαύρα, κομψά sneakers.

H Bίκυ Κάβουρα ποζάρει με νάζι και θηλυκότητα στον φωτογραφικό φακό. Έχει πιάσει τα πλούσια μαλλιά της σε έναν ψηλό κότσο, αναδεικνύοντας έτσι τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της. «Τι σε κάνει να λατρεύεις ένα ρούχο;» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της, ενώ έχει βάλει ως τοποθεσία της το υπέροχο Κάστρο Μονεμβασιάς.

Να ξέρετε, το ασπρόμαυρο αποτελεί έναν all time classic συνδυασμό. Είναι η safe επιλογή που κάνουμε, όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Είναι η τέλεια επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας και κάθε εποχή. Είτε πηγαίνετε για περίπατο, είτε στη δουλειά ή για ποτό, ένα ασπρόμαυρο σύνολο θα σας χαρίσει κομψότητα και αρχοντιά.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μόδα: Ο κορσές είναι το αγαπημένο κομμάτι των celebrities

Kim Kardashian – Kylie Jenner και όλο τους το σόι σε σπάνιες viral φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ