in , ,

Dua Lipa: Με Υ2K διάθεση, τολμάει τα skunk stripes στα μαλλιά της

Καθώς οι τάσεις Y2K συνεχίζουν να επανεμφανίζονται στη δεκαετία του 2020, τα skunk stripes είναι ένα κλασικό χτένισμα της εποχής. Η Dua Lipa δοκίμασε το look, αλλά και μια  πληθώρα Instagram influencers και TikTok e-girls. Απλές για να γίνουν, αλλά αρκετά μοναδικές για να σας ξεχωρίσουν από το πλήθος, τα skunk stripes θα γίνουν η δική σας πηγή έμπνευσης για την επόμενη φορά που θα πάτε κομμωτήριο.

Τα skunk stripes είναι η επόμενη μορφή στις χοντροκομμένες ανταύγειες, μια δημοφιλής τάση στα μαλλιά, που πρωτοστάτησαν τα κορίτσια από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 έως τις αρχές των ’20. Ίσως η πιο δημοφιλής εμφάνιση ανήκε στην Christina Aguilera, με τα πλατινέ ξανθά μαλλιά της και τα πυκνά κομμάτια μαύρου στο ενδιάμεσο.

Διαφήμιση

To trend είναι εφικτό για διάφορους τύπους μαλλιών, είναι ευέλικτο σε στυλ και θέλει χαμηλή συντήρηση. Βάφοντας ένα σκούρο (ή σκέλη) από σκούρα μαλλιά, σε αντίθεση με ανοιχτό ή φωτεινό χρώμα, τα stripes επιτυγχάνονται εύκολα και προσαρμόζονται ανάλογα με την προσωπική σας αισθητική.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: «Ξεκίνησα τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων, παίρνω καθημερινά ορμόνες»

Σοφία Καρβέλα: Επιβεβαίωσε ότι χώρισε από τον Θανάση Πανουργιά