in

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σε μανάβικο της Παλλήνης με total white σύνολο

Κομψή πάντα και παντού

Για το νάζι και τις ενδυματολογικές επιλογές της φημίζεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την ίδια να αναρτά καθημερινά στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με υπέροχα outfits.

To πρωί της Τετάρτης 2/3, τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 658.000 followers της, όταν ανάρτησε ένα στιγμιότυπο, όπου την βλέπουμε να ποζάρει σε κάποιο μανάβικο της Παλλήνης, φορώντας total white σύνολο.

Κάθεται με θηλυκότητα πάνω στο πάγκο με τα κόκκινα μήλα και χαμογελά, ενώ κρατά ένα μήλο στο δεξί της χέρι. «Καλημέρα όλη μέρα» σημειώνει στη λεζάντα του post της.

Διαφήμιση

Το λευκό σύνολό της είναι φινετσάτο και κατάλληλο τόσο για μία πρωινή βόλτα ή τη δουλειά όσο και για ένα απογευματινό καφέ ή δείπνο, αρκεί να το συνδυάσετε με το κατάλληλο παπούτσι.

Προφανώς, η 34χρονη καλλονή βρέθηκε στο συγκεκριμένο μανάβικο για τις ανάγκες των γυρισμάτων της μαγειρικής εκπομπής του ΣΚΑΪ «Κάτι Ξαναψήνεται», την οποία φέτος παρουσιάζει. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με άσπρα, στιλάτα sneakers και έπραξε σωστά, καθώς αυτά της χαρίζουν άνεση στο περπάτημα και παράλληλα ταιριάζουν τέλεια με τα ρούχα της.

Τώρα, που καλωσορίσαμε την άνοιξη, εντάξτε κι εσείς στην γκαρνταρόμπα σας ένα αριστοκρατικό, λευκό outfit και δεν θα το μετανιώσετε. Μην ξεχάσετε μία λιτή, μάλλινη ζακέτα, για να παραμείνετε ζεστές από την ψύχρα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Joey King: Ο αρραβώνας, το εντυπωσιακό μονόπετρο και το ανατρεπτικό μανικιούρ

Victoria Beckham: Έτσι τόλμησε να συνδυάσει το ανοιξιάτικο πορτοκαλί με το μαύρο