in

Βίκυ Κάβουρα: Σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με σέξι μπικίνι, δείχνει το αψεγάδιαστο κορμί της και αναστατώνει

Δες τις φωτογραφίες της εντυπωσιακής επιχειρηματία στο Instagram

Απαρατήρητη από τα ανδρικά βλέμματα δεν περνά η Βίκυ Κάβουρα, πόσο μάλλον όταν φοράει ένα από τα hot μπικίνι της.

Πέρα από την ενασχόλησή της με την υποκριτική, η 33χρονη έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων, εσωρούχων και μαγιό και φυσικά αναλαμβάνει η ίδια το ρόλο του μοντέλου για τη διαφήμιση των προϊόντων του brand της, καθώς διαθέτει τέλειες αναλογίες, πανέμορφο πρόσωπο και λαμπερή επιδερμίδα. Έχει, δηλαδή, όλο το πακέτο!

Έτσι, λοιπόν, την Κυριακή 8/5, θέλοντας να προωθήσει ένα μαγιό της εταιρείας της, το φόρεσε, πόζαρε με νάζι δίπλα από την εξωτερική πισίνα ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων της Θεσσαλονίκης και δημοσίευσε τις σχετικές φωτογραφίες-«φωτιά» στο Instagram.

Διαφήμιση

Ξεχειλίζοντας αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ, η ξανθιά καλλονή στέκεται δίπλα από την πισίνα και προκαλεί… τη φαντασία των ανδρών. Το μαύρο, μικροσκοπικό μπικίνι κολακεύει τη λεπτή σιλουέτα της, το ψάθινο, στρογγυλού σχήματος, καπέλο της χαρίζει έναν αριστοκρατικό αέρα και τα μαλλιά της πέφτουν ανέμελα στην πλάτη και το ντεκολτέ της, αποθεώνοντας τη θηλυκότητά της.

Καλλίγραμμα πόδια, λεπτή μέση, γυμνασμένη κοιλιά, στητό στήθος…με όλα αυτά το κορίτσι κερδίζει τις εντυπώσεις!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ματιές στο παρελθόν: Η Κατερίνα Στικούδη ολόγυμνη στο μπάνιο. Η φωτογραφία που τότε γκρέμισε το twiiter

Ολίβια Κούλπο: Με μαγιό, στην παραλία, στα χιόνια, με εσώρουχα, με ρούχα και με χωρίς θα την κάνεις follow γκαραντί. Δες φωτογραφίες