in

Κορίτσια χωρίς σύνορα – Οι αγαπημένες Πολωνές και Ουκρανέζες της καρδιάς μας. Σελιδοδείκτη τώρα! Φωτογραφίες κ βιογραφικά

Το ανατολικό μπλοκ μπορεί να έπεσε, αλλά τα κορίτσια του είναι ακόμα ζωντανά! Η μεγάλη μας αγάπη προς την ανατολική Ευρώπη δεν τελείωσε ποτέ, εξαιτίας των παρακάτω διάσημων κοριτσιών που…κρατούν τον πήχη ψηλά!

Τζοάνα Κρούπα

Η Joanna δεν είναι απλά μια πολύ όμορφη Πολωνέζα. Είναι το πρόσωπο που η τηλεόραση και τα περιοδικά ασχολούνται κατά κόρον μαζί της, σε σημείο που θα μπορούσες να πεις ότι έχει γίνει και γλάστρα. Μικρό το κακό. Εμείς την πρωτογνωρίσαμε μέσα από τις φωτογραφήσεις της στο MAXIM και το FHM, ανάμεσα στις 100 πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο.

Διαφήμιση

Έχει περάσει από τα περισσότερα αντρικά περιοδικά, είναι από τα αγαπημένα μοντέλα της PETA όσον αφορά τις ευαισθησίες της προς τα ζώα, ενώ παράλληλα βρίσκει όρεξη και για συμμετοχές τύπου ‘‘Dancing With The Stars’’. Αυτή τη στιγμή η Joanna έχει πατήσει τα 43 και είναι η οικοδέσποινα του Πολωνικού ‘‘Next Top Model’’. Καθόλου άσχημα…

Dorota Rabczewska

Dorota Rabczewska

Η κατά κόσμο Doda, θα μπορούσε να είναι η αντίστοιχη Britney Spears ή Καλομοίρα του Πολωνικού κοινού. Είναι μια από τις πιο πετυχημένες pop stars στη Βαρσοβία, μετράει αρκετές μουσικές διακρίσεις, ενώ το CNN την θεωρεί μια από τις πιο σημαντικές γυναίκες στη Πολωνία. Εκτός όμως από αρκετά single, η Doda διαθέτει και κορμάρα. Και μάλιστα δεν έχει καμιά ντροπή στο να την δείξει.

Μαζί με τα single ήρθαν και οι φωτογραφήσεις σε μουσικά και αντρικά περιοδικά, κάνοντας την 38χρονη ακόμη πιο διάσημη. Όσο εμείς παίρνουμε μάτι, η εκκλησία της κάνει πόλεμο επειδή αποκηρύττει τη Βίβλο!

Εντίτα Γκόρνιακ

Άλλη μια pop star στο προσκήνιο και αυτή τη φορά με τη φήμη της Madonna! Η Edyta δεν ξεπετάχτηκε χθες στο πεντάγραμμο. Έχει κυκλοφορήσει πάνω από 10 δίσκους, έχει σχεδιάσει μόνη της τις χορογραφίες στις live εμφανίσεις της και προσέχει η ίδια το κορμί που έχει χωρίς διαιτολόγους και βλαμμένες δίαιτες.

Η Edyta έγινε γνωστή έξω από την Πολωνία το 1994, με τη συμμετοχή της στην Eurovision εκείνης την χρονιάς. Η πλέον 40++αρα milf είναι πιο δροσερή και θελκτική από ποτέ, συνεχίζοντας τις επιτυχίες τόσο στο modeling, όσο και στο πεντάγραμμο. Και επειδή την μουσική της δεν την ακούμε, θα κρατήσουμε το πρώτο.

Ιζαμπέλα Σκορούπκο

Όταν η φαμίλια σου κρατάει και από Πολωνία και από Σουηδία, θα πρέπει να είσαι πολύ άτυχη αν βγεις έκτρωμα. Ευτυχώς για εμάς, η Izabella είναι ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα της Πολωνίας. Μας άφησε με το στόμα ανοιχτό για πρώτη φορά το 1995, όταν πέρασε και αυτή το κατώφλι των Bond Girls.

Η Izabella πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Pierce Brosnan στη ταινία ‘‘Golden Eye’’ και συνέχισε να κατακτά τα ανδρικά βλέμματα με φωτογραφήσεις για μεγάλους οίκους ρούχων. Την είδαμε στο FHM με τα σορτσάκια της, την απολαύσαμε στο Sports Illustrated ως ‘‘Special Guest’’ και τώρα, στα 50 της χρόνια, την βλέπουμε να κάνει cameo εμφανίσεις σε σήριαλ. Ασφαλώς και παραμένει όμορφη, τι ερωτήσεις είναι αυτές;

Εύα Σόνετ

Το βαρύ πυροβολικό της Πολωνίας ακούει στο όνομα Ewa και έχει δύο πολύ καλούς ‘‘λόγους’’ για να σε κάνει να την αγαπήσεις. Παρόλες τις φήμες που τη θέλουν ως ακόμη μια πλαστική γkόμεvα, η 47χρονη Ewa ισχυρίζεται ότι το στήθoς της είναι φυσικό, ενώ παράλληλα έχει και ένα από τα μεγαλύτερα fan club στη Βαρσοβία. Το μάτι μας την πέτυχε πρώτη φορά το 2003 στο διάσημο Πολωνικό site busty.pl.

Η Ewa έκανε πολλές topless φωτογραφήσεις, αλλά δεν μας τα έδωσε ποτέ όλα στο πιάτο. Ωστόσο πριν από μερικα χρόνια, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα ωραιότατο se…x tape, το οποίο εξαφανίστηκε από τους servers μέσα σε μερικές ώρες. Παράλληλα με τις φωτογραφήσεις της, η Ewa έχει κάνει και την προσπάθεια της στη μουσική βιομηχανία, δείχνοντας ότι ξέρει να δουλεύει το… μικρόφωνο. Το πιάσαμε;

Λούμπα Σουμέικο

Η Luba είναι το μέσο κορίτσι που θα συναντούσες πριν λίγα χρόνια εάν περπατούσες τους δρόμους του Κιέβου. Είναι ψηλή, ξανθιά, αδύνατη με καλοσχηματισμένο κώλo και φοβερό στήθoς. Μην βιαστείς να ρωτήσεις που μπορείς να την συναντήσεις, γιατί έχει κλέψει ήδη τα μυαλά του διάσημου φωτογράφου Petter Hegre. Η Luba είναι μοντέλο που κάνει κυρίως γυμvό και γι’ αυτό άλλωστε είναι και τόσο διάσημη στην Ουκρανία.

Μεγάλο highlight στη καριέρα της, η φωτογράφηση της για το Playboy μαζί με την αδερφή της. Ο δε Hegre έφαγε τόσο κόλλημα με την πάρτη της, που της αφιέρωσε δύο βιβλία με φωτογραφικό υλικό. Για το στόρι, η Luba παίζει σε όλα τα site στο Internet, παρόλο που οι δουλειές της είναι πιο artistic. Αυτό βέβαια, δεν μας εμποδίζει καθόλου στο να πάρουμε μάτι.

Μίλα Γιόβοβιτς

Δεν δίνουμε δεκάρα για την ηλικία της ή το πόσο αδύνατη έχει υπάρξει από τις περίεργες δίαιτες. Ηθοποιός, τραγουδίστρια, μοντέλο, επιχειρηματίας και γκομενάρα από τις λίγες. Δεν έδειξε μόνο ότι μπορεί πράγματι να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά και ότι διαθέτει ένα σεξαπηλ που άλλες, μικρότερες από εκείνη, δεν το πλησιάζουν ούτε στο 1%. Έχει ιδιαίτερη αγάπη για τις πολεμικές τέχνες, της αρέσει να την βρίσκει με το χασίς και την ίδια στιγμή διευθύνει μαγαζιά με ρούχα.

Υπήρξε μοντέλο για όλες τις μεγάλες εταιρίες όπως η Versace και η DKNY, ενώ πέρασε και από το κρεβάτι του καταθληπτικού και κάργα ταλαντούχου John Frusciante. Αυτή τη στιγμή το γλεντάει με τον σκηνοθέτη Paul Anderson και η δική μας λαχτάρα παραμένει στις σελίδες των περιοδικών. Χαλάλι της. Να ναι καλά το Resident Evil…

Ντάρια Βέρμποβι

Το μεγάλο όνομα της Lancome, όχι μόνο κατάφερε να ξεφύγει από τον Ουκρανικό κύκλο μόδας, αλλά απλώθηκε τόσο πολύ στα catwalks της υφηλίου, που έφτασε να θεωρείται το νούμερο 6 στη σειρά, από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα. Η Vogue Paris την έχει ανακηρύξει ένα από τα πιο διάσημα 30 μοντέλα που υπάρχουν στον κόσμο και οι αποδοχές της αγγίζουν τα 4,5 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Η Chanel, η Luis Vuitton, η Prada και η Gucci, δεν μιλάνε μόνο για μια γυναίκα εξαιρετικής ομορφιάς αλλά και για μια απίστευτη επαγγελματία. Ανήκει στις γυναίκες που θα ‘‘χαζέψεις’’ μαζί της και θα περάσεις πολύ περισσότερη ώρα να την κοιτάς στο πρόσωπο παρά στο κwλo. Έχει πατήσει τα 38 κ πιο κουκλα από ποτέ

Μίλα Κούνις

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Παρελαύνει χρόνια από τα περιοδικά MAXIM, FHM και GQ, θεωρείται μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στο κόσμο και ανεχόταν για χρόνια τις μαστούρες και τα μεθύσια του Macaulay Culkin. Πριν από λίγο καιρό ψηφίστηκε η πιο σέξι γυναίκα στο κόσμο και δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση. Την έχουμε δει στο ‘‘Book Of Eli’’, στο ‘’Max ‘‘Payne’’ και στη σειρά ‘‘Family Guy’’, ενώ οι εναλλακτικοί της έχουν στήσει ανδριάντα για την εμφάνιση της στο ‘‘Black Swan’’.

Το Cosmopolitan της έδωσε δική της στήλη για να κουτσομπολεύει με τις υπόλοιπες αναγνώστριες, ενώ το blog της έχει τουλάχιστον 500.000 επισκέψεις την εβδομάδα. Τι γουστάρουμε περισσότερο; Ότι παρόλες τις φωτογραφήσεις της που μας κάνουν να μένουμε με το στόμα ανοιχτό, η Mila είναι μεγάλη φαν του burger και των video games.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Φέρε και μια φίλη σου μαζί: Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο με τη φίλη στο φιλέ μας φιλεψαν φωτογραφία με μαγιό

Ανέκδοτο: O γιατρός και ο εγκέφαλος …! Τρελό γέλιο