in

Βίκυ Κάβουρα: Φορώντας άνετο σετ εσωρούχων, σκανδαλίζει την ανδρική φαντασία

Η 33χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι ο ορισμός της θηλυκότητας

Όμορφη, φρέσκια, γλυκιά, η Βίκυ Κάβουρα έχει κερδίσει τον θαυμασμό των ανδρών. Πέρα από την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση, διαθέτει και… μυαλό, καθώς έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων, εσωρούχων και μαγιό. Μάλιστα, διαφημίζει η ίδια τα προϊόντα της επιχείρησής της στο Instagram, αφού έχει αναλογίες μοντέλου.

Και την Κυριακή 13/3, ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία στο Instagram, όταν δημοσίευσε στη σελίδα της εταιρείας της δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει η ίδια, θέλοντας να προωθήσει ένα καινούριο σετ εσωρούχων.

Διαφήμιση

Με νάζι και σεξαπίλ, ακουμπά τα χέρια της στον πάγκο της κουζίνας και το κορμί της εντυπωσιάζει. Το γκρι σετ εσωρούχων με τις μοβ λεπτομέρειες είναι λιτό, σικάτο, άνετο και κολακεύει το στήθος της.

Τo messy hair look της χαρίζει γοητεία, με την ίδια να δείχνει ευδιάθετη και πολύ άνετη, σαν να βρίσκεται στο σπίτι της. Παράλληλα, λάμψη της δίνει το lip gloss και το eyeliner, ενώ η επιδερμίδα της φαίνεται καθαρή και υγιής.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φόρεσε την φούστα-πρωταγωνιστή της φετινής σεζόν

GNTM: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Λία Τσουντζάν από την Ουκρανία. ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ για τον πόλεμο