in , ,

Dua Lipa: Με μικροσκοπικό μπικίνι, απόλαυσε ηλιοθεραπεία σε παραλία του Μαϊάμι και αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό

Δείτε φωτογραφίες

Πριν περάσει ένα 24ωρο από τη στιγμή που ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της «Future Nostalgia», η Dua Lipa εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο που είχε την Πέμπτη 10/2 και απόλαυσε ηλιοθεράπεια και στιγμές χαλάρωσης σε δημοφιλή παραλία του Μαϊάμι. Φυσικά, τα καλλίγραμμα πόδια της δεν πέρασαν απαρατήρητα από τα αρσενικά.

Η 26χρονη τραγουδίστρια, αφού πρώτα τρέλανε κόσμο στο Μαιάμι με το ρόζ μπικίνι της, μαγνήτισε τα βλέμματα των λουόμενων, καθώς ανέδειξε τη λεπτή σιλουέτα της με ένα μικροσκοπικό μπικίνι, το οποίο είχε σχέδιο σκακιέρα και χρώμα πορτοκαλί και κίτρινο. Ολοκλήρωσε το beach outfit της με ένα θηλυκό, κίτρινο παρεό και μαύρες παντόφλες με πλατφόρμα. Επιπλέον στιλ και λάμψη της χάριζαν τα μαύρα γυαλιά ηλίου, τα σκουλαρίκια-κρίκοι στα αυτιά της, τα κομψά δαχτυλίδια, η χρυσή αλυσίδα κοιλιάς και το διακριτικό σκουλαρίκι κοιλιάς.

Διαφήμιση

Κατά την άφιξή της στην παραλία, η σταρ περπατούσε με αυτοπεποίθηση, κρατώντας μία τσάντα χειρός, ενώ τα πλούσια μαλλιά της έπεφταν στην πλάτη της. Μαζί της ήταν και μία φίλη της.

Dua Lipa: Το Ύψος η ηλικία η καταγωγή της

Η Ντούα Λίπα χαλάρωσε σε ξαπλώστρα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και διαβάζοντας το μυθιστόρημα του Αφγανού-Αμερικανού συγγραφέα Khaled Hosseini «A Thousand Splendid Suns», το οποίο κυκλοφόρησε το 2007 και σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων.

«Future Nostalgia Tour»

Η Dua Lipa πραγματοποίησε το πρώτο σόου της περιοδείας της «Future Nostalgia» το βράδυ της Τετάρτης 9/2, στο FTX Arena του Μαϊάμι και ξεσήκωσε τα πλήθη. Το βράδυ της Παρασκευής 11/2, θα τραγουδήσει στο Ορλάντο της Φλόριντα και μετά από λίγες μέρες στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Η Dua Lipa στο FTX Arena του Μαϊάμι

Η τεράστια περιοδεία της θα περιλαμβάνει συνολικά 82 παραστάσεις, με το τελευταίο σόου να  διεξάγεται στο RAC Arena του Περθ της Αυστραλίας, στις 16 Νοεμβρίου του 2022. Σε αυτήν, εκτός από την 26χρονη σταρ, θα συμμετέχουν η 26χρονη ράπερ Megan Thee Stallion, η 21χρονη, Αγγλίδα τραγουδίστρια Griff, η 34χρονη Σουηδέζα Tove Lo, η 26χρονη Βελγίδα Angèle, η 36χρονη, Αμερικανίδα τραγουδοποιός Caroline Polachek και η 26χρονη τραγουδίστρια της pop και της R&B Lolo Zouaï.

Τον Μάρτιο του 2020, λόγω των περιορισμών που ίσχυαν για τη μη περαιτέρω εξάπλωση της πανδημίας Covid-19, η Dua Lipa αναγκάστηκε να αναβάλει το «Future Nostalgia Τour», το οποίο ονόμασε έτσι από το δεύτερο μουσικό άλμπουμ της «Future Nostalgia», το οποίο κυκλοφόρησε το 2020.

Τον Μάρτιο του 2021, η παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνιδα κέρδισε το βραβείο Grammy για το άλμπουμ της «Future Nostalgia», καθώς αυτό αναδείχθηκε ως το καλύτερο pop άλμπουμ. Mάλιστα, το single της «Don’t Start Now», το οποίο περιλαμβανόταν στο εν λόγω άλμπουμ, σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Αθηνά Οικονομάκου: Το street style για βόλτα στη πόλη

Bella Hadid: Με ατημέλητο σικ στιλ στην Νέα Υόρκη