in

Βίκυ Καγιά: Το βίντεο με σέξι, ολόσωμο μαγιό που θα σου ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη

Χαλαρή και ξαπλωμένη, η αγαπημένη παρουσιάστρια επιδεικνύει τα ατελείωτα πόδια της

Ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Ελλάδας είναι η Βίκυ Καγιά, η οποία με το χαμόγελο και τον αυθορμητισμό της έχει κερδίσει την αγάπη μας!

Και χθες, Πέμπτη 5/5, η Fashion Expert του «Shopping Star» και δημοφιλής παρουσιάστρια εκτόξευσε τη θερμοκρασία στο Instagram, όταν δημοσίευσε ένα άκρως καλοκαιρινό βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται με ένα hot, ethnic μαγιό!

Όπως μπορείς να δεις παρακάτω, στο κλιπ, βρίσκεται στο χώρο μίας εσωτερικής πισίνας, ξαπλωμένη σε αναπαυτική ξαπλώστρα, και είναι άκρως αισθησιακή! Το ολόσωμο μαγιό κολακεύει τη λεπτή σιλουέτα της, ενώ τη θηλυκότητά της αποθεώνουν οι ψηλές πλατφόρμες, σε μπεζ απόχρωση. Σεξαπίλ της χαρίζει το επιμελώς ατημέλητο hair styling, ενώ τα ατελείωτα πόδια της δεν μπορούν παρά να αναστατώνουν τον ανδρικό πληθυσμό. Χαλαρή και απελευθερωμένη, έχει το κεφάλι της στραμμένο προς το ταβάνι, τα μάτια της κλειστά και εκπέμπει άπειρη αυτοπεποίθηση.

Διαφήμιση

Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε το εν λόγω βίντεο για να διαφημίσει το υπέροχο μαγιό ιταλικής εταιρείας, το οποίο φορά και το οποίο της «ταιριάζει γάντι»! Ο στόχος της, λοιπόν, σίγουρα επετεύχθη!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Alexandra Daddario: Κορμάρα με μαγιό αλλά δες τη φωτογραφία με φόρεμα που διέλυσε το Instagram

Έμα Στόουν: Με φόρεμα χωρίς σουτιέν. Η φωτογραφία που τσάκισε το Instagram