in

Emily Ratajkowski: Δύο ιδέες για λαμπερό ανοιξιάτικο μακιγιάζ

H φετινή Άνοιξη φέρνει έναν αέρα απελευθέρωσης και μετά από μια πραγματικά δύσκολη χρονιά, το μακιγιάζ έρχεται και πάλι στο προσκήνιο.

Η Emily Ratajkowski λοιπόν μας δείχνει το πιο ανάλαφρο και εντυπωσιακό no-makeup μακιγιάζ, που θα κάνει το look μας ακαταμάχητο σε κάθε περίσταση.

Διαφήμιση

Η ανάλαφρη, χαρούμενη διάθεση της άνοιξης προστάζει τη χρήση όσο το δυνατόν λιγότερων προϊόντων μακιγιάζ. Γι’ αυτό και το no-makeup look ταιριάζει απόλυτα! Άλλωστε, μιλάμε για μια μεγάλη τάση των τελευταίων ετών που έχει αγαπηθεί και φορεθεί πολύ από τις γυναίκες που προτιμούν ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Σημείο κλειδί για το συγκεκριμένο look είναι να έχεις φροντίσει πολύ καλά και να έχεις ενυδατώσει την επιδερμίδα σου. Από εκεί και πέρα, μπορείς να καλύψεις τυχόν ατέλειες με τη βοήθεια ενός απαλού κονσίλερ αλλά και να προσθέσεις λίγη λάμψη με highlighter.

Στη συνέχεια, αν προτιμάτε το απλό μακιγιάζ, αλλά με λίγο περισσότερη λάμψη, η λύση είναι το glowy makeup look. Όταν η Έμιλυ Ρατακόφσκι έχει να πάει σε κάποια εκδήλωση ή σε ρομαντικό ραντεβού, αυτό είναι το look που προτιμάει.

Πραγματικά, δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο για ένα πρόσωπο, από το να δείχνει το δέρμα του υγιές και λαμπερό. Εκεί ακριβώς βασίζεται και η τάση του dewy look.

Για αυτό το μακιγιάζ, μπορείς να απλώσεις ένα κρεμώδες ρουζ και bronzer στα ζυγωματικά σου και να προσθέσεις μια ανοιχτόχρωμη σκιά ματιών και λίγο highlighter. Τέλος, ένα glossy lip gloss θα ολοκληρώσει το φρέσκο και γεμάτο λάμψη φυσικό look σου.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά: Τα τριήμερα του 2022. Ξέχνα το γραφείο

Julia Fox: «O Kanye West ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να μου συμβεί»