in ,

Hailey Bieber: Πως να φορέσετε έξυπνα το varsity jacket

Για όλες όσες θέλουν να είναι διαχρονικά cool.

Το varsity jacket εμφανίστηκε πρώτη φορά το 1865, στο πανεπιστήμιο του Harvard, ξεκινώντας αυτό το νέο κίνημα στις πανεπιστημιακές στολές. Αργότερα, στα 80s, άρχισαν να το φοράνε οι χιπ-χοπάδες της εποχής και γκρουπ, όπως οι Run-D.M.C. και οι Ν.W.A..

Τώρα, το coolness του varsity jacket υιοθετούν και πολλά high-street brands, γιορτάζοντας το απόλυτο αυτό αθλητικό must της γκαρνταρόμπας. Οι επιλογές είναι πολλές: Από δερμάτινα και σατέν υλικά, μέχρι και τα πιο εκσυγχρονισμένα fuzzy. Παραμένει ένα must, του οποίου η γραμμή θα είναι πάντα κλασσική.

Διαφήμιση

Πολλές fashionistas συμπεριλαμβάνουν το κουλ αυτό jacket στις εμφανίσεις τους, όπως η Hailey Bieber. H Hailey διαθέτει ένα sporty chic look, που πολλές από εμάς θέλουμε να υιοθετήσουμε.

Σε μια εμφάνιση, το μοντέλο είχε φορέσει ένα ένα μεγάλο varsity μπουφάν, σε κίτρινο και μαύρο χρώμα, μαζί με δερμάτινο παντελόνι, για μια βόλτα στη Νέα Υόρκη.

Σε μια άλλη, η Bieber επέλεξε ένα varsity μπουφάν των Chicago Bulls, πάνω από ένα κομψό γκρι πλεκτό ζιβάγκο. Ολοκλήρωσε το σύνολο με μαύρο στενό τζιν παντελόνι και τα κλασικά λευκά all-star αθλητικά.

Όποιο και αν είναι το στιλ σας, το Varsity Jacket αποτελεί μια ασφαλή επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας, καθώς μπορείτε να το φορέσετε και βράδυ, με μίνι φούστα ή slip φόρεμα και γόβες.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ναταλία Δραγούμη: Λέει «ναι» στο μπλε πεντικιούρ και εμείς συμφωνούμε

Κατερίνα Ζαρίφη: Με χιουμοριστική διάθεση, ρωτά τους followers της ποιο χρώμα της ταιριάζει περισσότερο