in

Βίκυ Καγιά: Είναι η Shopping Star της καρδιάς μας. Κομψή και απλή, με total white σύνολο

Η δημοφιλής παρουσιάστρια και μοντέλο μας διδάσκει στιλ

Ένα από τα πιο αγαπημένα και επιτυχημένα μοντέλα της Ελλάδας είναι η Βίκυ Καγιά και την αγαπάμε για τον αυθορμητισμό και την θετική της ενέργεια.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με εντυπωσιακά outfits. Άλλωστε, κανείς δεν θα διαφωνήσει πως αν κάποια Ελληνίδα ξέρει τα πάντα για την μόδα, δεν είναι άλλη από την Βίκυ Καγιά!

Την Δευτέρα 28/2, η όμορφη παρουσιάστρια του «Shopping Star» τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 645.000 followers της, όταν δημοσίευσε μία φωτογραφία, όπου ποζάρει σε μία σκάλα, φορώντας ένα λευκό, αέρινο φόρεμα.

Διαφήμιση

Γεμάτη αυτοπεποίθηση και αθώο ύφος, κάθεται στο δεύτερο σκαλοπάτι της σκάλας, ακουμπώντας το ένα χέρι της στο κεφάλι της και το άλλο στο κάγκελο της σκάλας. Τα ξανθά μαλλιά της πέφτουν ανέμελα πάνω από τους ώμους της, ενώ έχει τα πόδια της σταυροπόδι. Το λευκό φόρεμα, με τα φουσκωτά μανίκια, αποτελεί ένα must have της άνοιξης. Χαρίζει άνεση και στιλ, ενώ φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ με το κατάλληλο παπούτσι.

Βίκυ Καγιά, είσαι θεά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Τι κάνει η Κρυσταλλία για να βρει την ΕΙΚΟΝΑ της και πώς ήταν πριν μερικά χρόνια;

Rihanna: Έτσι τραβάει όλα τα βλέμματα στο σόου του Off-White η Ριάννα