in

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Πάπαλα: Οριστικό τέλος. Σημείο G δεν υπάρχει, λέει έρευνα Ιταλικού Πανεπιστημίου

Ήδη έχει αναφερθεί μέχρι σήμερα σε αρκετές διατριβές και επιστημονικές μελέτες αλλά τώρα πλέον επιβεβαιώνεται και επίσημα μέσω μιας έρευνας που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Λ Ακουίλα, στην Ιταλία.

Σημείο G δεν υπάρχει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η έρευνα έρχεται όχι μόνο να διαψεύσει οριστικά την ύπαρξη ενός συγκεκριμένου σημείου του γυναικείου σώματος που λειτουργεί ως υπομόχλιο της σεξουαλικής ευχαρίστησης, αλλά εντοπίζει την ύπαρξη ενός χώρου πολύ πιο εκτεταμένου και πολύπλοκου που επιτρέπει την εμφάνιση του οργασμού.

Οι ερευνητές στη συνέχεια, σχεδίασαν ένα χάρτη του γυναικείου κόλπου τον οποίο ονόμασαν CUV και ο οποίος περιλαμβάνει τους ιστούς, τους μυς, τους αδένες και τη μήτρα.

Και στη συνέχεια υποστηρίζουν ότι οι περιοχές αυτές δεν είναι παθητικές δομές ιστού, αλλά εξαιρετικά δυναμικές σε τέτοιο σημείο ώστε οι συντάκτες της μελέτης να καταδικάζουν γυναικολόγους και χειρουργούς που κόβουν και ράβουν χωρίς σεβασμό και κακομεταχειρίζονται αυτήν την ανατομική περιοχή που είναι τόσο ευαίσθητη.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral Video: Βουτιά του θανάτου στο Πηγάδι του Ιακώβ

Συνταγή μπέργκερ

ΣΥΝΤΑΓΗ για ΜΠΕΡΓΚΕΡ: Απλά βήματα για το πιο λαχταριστό μπέργκερ με μπέικον