in

H Μαρία Κορινθίου ποζάρει δίπλα από άγαλμα και εξυψώνει τη γυναικεία ομορφιά

Δες τη φωτογραφία της αγαπημένης ηθοποιού-επιχειρηματία στο Instagram

Αυθεντική, χαμογελαστή, ταλέντο στην υποκριτική και κουκλάρα, η Μαρία Κορινθίου έχει κερδίσει την αγάπη μας, με πολλούς άνδρες να τη θεωρούν ως την πιο σέξι ηθοποιό της ελληνικής showbiz. Πέρα από την εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση, η σύζυγος του Γιάννη Αϊβάζη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Ισμήνη, έχει και μυαλό, καθώς έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία γυναικείων ρούχων, αξεσουάρ και προϊόντων περιποίησης.

Παράλληλα, είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, όπου μοιράζεται με τους περισσότερους από 587.000 followers της στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Και την Τρίτη 24/5, τράβηξε την προσοχή των ακολούθων της, όταν δημοσίευσε μία καλλιτεχνική φωτογραφία, η οποία διαφέρει από αυτές που μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα.

Σε αυτήν, η 42χρονη ηθοποιός-επιχειρηματίας στέκεται δίπλα από ένα άγαλμα γυναίκας και είναι θεά! Ποζάρει προφίλ, τα μαλλιά της είναι χτενισμένα σε γαλλικές πλεξούδες και το πρόσωπό της πιο ήρεμο από ποτέ. Σεξαπίλ της χαρίζει το έντονο eyeliner, με την ίδια να στρέφει το βλέμμα της προς τα κάτω.

Διαφήμιση

Όπως σημειώνει η ίδια στη λεζάντα του post της, έκανε τη συγκεκριμένη φωτογράφιση για το τεύχος Μαΐου γνωστού πολιτιστικού περιοδικού, το οποίο είναι αφιερωμένο στη Διεθνή Ημέρα Μουσείων, 18 Μαΐου, και στην Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού, 21 Μαΐου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Της Alessandra Ambrosio το κάγκελο: Με ρόμπα και φόρεμα με σκίσιμο μέχρι τον αφαλό διέλυσε το νσταγραμ

Γενέθλια για την κόρη της Βίκυς Καγιά – Η γλυκιά ανάρτηση της παρουσιάστριας