in

Βερνίκι νυχιών για τα πόδια: Αυτά τα 7 βερνίκια είναι μόδα τον χειμώνα του 2021 2022. Απογείωσε το στύλ σου

βερνικια νυχιων για ποδια

Θέλουμε πάντα να έχουμε περιποιημένα πόδια και το φθινόπωρο – χειμώνα.
Αυτό φυσικά απαιτεί ένα σικ βερνίκι νυχιών.

Ποια χρώματα όμως φοράς αυτή τη σεζόν; Αυτά τα 7 βερνίκια νυχιών για τα πόδια είναι πλέον στη μόδα

Κόκκινο

Είτε στα νύχια είτε στα χείλη – ένα έντονο κόκκινο είναι απλά πάντα στη μόδα. Και το φθινόπωρο αγαπάμε ιδιαίτερα το χρώμα. Ένα από τα αγαπημένα μας είναι η πολύχρωμη βαφή της OPI

Διαφήμιση

Λαμπερό πράσινο

Δεν είμαστε ενθουσιασμένοι μόνο με την απαλή απόχρωση του πράσινου, αλλά και με την ελαφριά λάμψη που συνοδεύει το βερνίκι στα νύχια. Το όμορφο βερνίκι νυχιών διατίθεται από την Inglot

Sweet Macaron

«Sweet Macaron» ονομάζεται ο ζεστός τόνος του Μανχάταν, ο οποίος είναι ένα μείγμα καφέ, κόκκινου και πορτοκαλί – συνδυάζει τα πιο όμορφα φθινοπωρινά χρώματα.

Κλασικό Ροζ

Με όλα τα δυνατά χρώματα, το κλασικό στο ροζ δεν είναι σε καμία περίπτωση παραμελημένο. Το χρώμα μπορεί πάντα να φορεθεί και να φαίνεται υπέροχο με ρούχα σε καφέ, μούρο ή μουσταρδί τόνους, για παράδειγμα.

Μαύρο

Το μαύρο είναι επίσης πολύ δημοφιλές για τα νύχια των ποδιών αυτή τη σεζόν. Το βερνίκι νυχιών υψηλής στιλπνότητας της Absolute New York προσφέρει κορυφαίο αποτέλεσμα με μία μόνο στρώση.

Σκούρο καφέ

Φοράμε και σκούρους τόνους στα πόδια μας – το σκούρο καφέ είναι ένα μοντέρνο χρώμα. Το προϊόν της Eva Garden πείθει με υψηλή κάλυψη και λαμπερό σχηματισμό χρώματος.

Ματζέντα

Η ματζέντα είναι επίσης μια δημοφιλής απόχρωση. Το Givenchy Le Vernis Couture Color είναι γυαλιστερό και εξασφαλίζει λαμπρό χρωματικό αποτέλεσμα. Χάρη στο τριγωνικό απλικατέρ, το χρώμα μπορεί να εφαρμοστεί καθαρά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση
τζούλια κόλλια

Τζούλια Κόλλια: Τέτοιο ΣΚΙΣΙΜΟ δεν έχει ξαναδεί το Ελληνικό Instagram. Από πάνω έως κάτω κυριολεκτικά!

Ελεάνα Παγουρά: Η ΓYMNH φωτογράφιση κ η επική δήλωση. Είμαι όλη δική σας. Κλωνοποιήστε με επειγόντως