in

Βίκυ Καγιά: Χαμογελαστή και με casual chic ντύσιμο, βόλταρε δίπλα από παραλία

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στo Ιnstagram η 43χρονη παρουσιάστρια

Ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Ελλάδας είναι η Βίκυ Καγιά και την αγαπάμε για τη θετική της ενέργεια και τον αυθορμητισμό της.

Έχουμε την ευκαιρία να την απολαμβάνουμε από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 16:00, στο απόλυτο παιχνίδι μόδας «Shopping Star», όπου δίνει στιλιστικές συμβουλές. Παράλληλα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο τόσο από την επαγγελματική της ζωή όσο και από την προσωπική.

Και το μεσημέρι της Πέμπτης 10/3, τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 644.700 followers της, όταν ανάρτησε ένα υπέροχο βίντεο, υπενθυμίζοντάς μας έμμεσα ότι παρά τον χειμωνιάτικο καιρό και το τσουχτερό κρύο, διανύουμε τον πρώτο μήνα της Άνοιξης και σύντομα θα περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας στην αγαπημένη μας παραλία.

Διαφήμιση

 

Στο εν λόγω βίντεο, στέκεται όρθια και με νάζι σε έναν δρόμο, ακουμπώντας τη μέση της στην προστατευτική μπάρα. Πίσω της απλώνεται μία αμμώδη παραλία και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, ενώ στον παραλιακό δρόμο υπάρχουν ψηλά κτίρια. Αν και η fashion expert δεν αποκαλύπτει στη λεζάντα του post της πού τραβήχτηκε το εν λόγω κλιπ, πιθανόν βρίσκεται σε κάποια παραλιακή περιοχή της Αττικής.

Το σίγουρο είναι ότι μαγνήτισε τα βλέμματα με το casual chic outfit της. Για την βόλτα της, επέλεξε ένα εκρού, στιλάτο παντελόνι, το οποίο κολάκευε τη μέση της, το οποίο συνδύασε με μία λευκή, λιτή μπλούζα και ένα κοντό, σικάτο παλτό σε ανοιχτό γκρι χρώμα. Έδωσε ένταση στο ανοιχτόχρωμο σύνολο με ένα ζευγάρι μαύρα sneakers και φινέτσα με μία μικροσκοπική τσάντα ώμου. Πέτυχε, έτσι, ένα ανοιξιάτικο look, ιδανικό για περπάτημα και έξοδο για καφέ, που χαρίζει άνεση και στιλ κι εμείς θα την αντιγράψουμε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Victoria Beckham: Ένα σπάνιο οικογενειακό δείπνο για τα γενέθλια της μητέρας της

Μαρία Μπεκατώρου: Το ροζ μονοχρωματικό look δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ