in ,

Τατιάνα Στεφανίδου: Τα 5 πιο chic ντυσίματα για βόλτα ή το γραφείο

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες παρουσιάστριες, ακολουθώντας τις τάσεις με διαχρονικό χαρακτήρα. Λατρεύει την μόδα, ενώ οι εμφανίσεις της είναι πάντα κομψές και προσεγμένες.

Παράλληλα, η Τατιάνα Στεφανίδου είναι ενεργή στα social media, καθώς πολλές φορές μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στιγμές από την καθημερινότητά της, το σπίτι της, ενώ ταυτόχρονα δίνει ιδέες με τα looks της για τις εξόδους μας.

Γι’ αυτό το λόγο συλλέξαμε μερικά από τα ωραιότερα και πιο chic ντυσίματα της, τα οποία ταιριάζουν για βόλτα και για το γραφείο.

Διαφήμιση

Ένα πρώτο look που αγαπήσαμε είναι το συγκεκριμένο total white outfit. Η Στεφανίδου φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο και ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, μαζί με ασορτί γόβες. Από πάνω φόρεσε ένα γκρι παλτό, μαζί με καφέ γυαλιά ηλίου.

Εδώ, η παρουσιάστρια προτίμησε ένα πιο σκούρο σύνολο. Φόρεσε ένα μαύρο μακρυμάνικο μπλουζάκι, με φαρδιά γκρι capri παντελόνια και μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο. Ολοκλήρωσε το σύνολο με κροκό τσαντάκι, ζώνη και γυαλιά ηλίου.

Στη συνέχεια, η Στεφανίδου επέλεξε ένα γαλάζιο πουκάμισο, με φιόγκο στο στήθος και μαύρο δερμάτινο παντελόνι. Τα ταίριαξε με μπεζ παλτό και ψηλοτάκουνα μποτάκια, καθώς και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Η δημοσιογράφος φωτογραφήθηκε εδώ με ένα πιο ανοιξιάτικο σύνολο. Συνδύασε το μπεζ παλτό και μίντι δερμάτινη φούστα με ένα υπέροχο πορτοκαλί ζιβάγκο. Ολοκλήρωσε το σύνολο με μπεζ γόβες και την αγαπημένη της Chanel τσάντα.

Τέλος, ολοκληρώνουμε τη λίστα μας με ένα πολύ κομψό σύνολο, με κυρίαρχο το πράσινο. Η Στεφανίδου φόρεσε ένα πράσινο μπλέιζερ, πάνω από ένα βιολετί πουκάμισο, μαζί με μαύρο στενό τζιν και πράσινες γόβες.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Nicole Scherzinger: Σε παραλία του Μεξικού απόλαυσε κοκτέιλ και μαγνήτισε τα βλέμματα

GNTM: Η Μέγκι Ντρίο σου κόβει την ανάσα. Η φωτογραφία με τα λευκά εσώρουχα λίγο πριν το τσίκνισμα σε βάζει σε σκέψεις