in

Έλενα Χριστοπούλου: Σε εντυπωσιακή ρετρό εμφάνιση η κριτής του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»

Υπέροχες εμφανίσεις πραγματοποίησε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Σε μια φωτογράφησή της, η Χριστοπούλου πόνταρε σε ένα vintage στυλ, αλλά παράλληλα σε ένα πιο μοντέρνο σύνολο. Η ιδιοκτήτρια του fashion brand, Eclectic Soiree αγαπά πολύ τα ασπρόμαυρα σύνολα αλλά και το ρετρό στυλ. Μόνο που μέσα από την αισθητική της, δίνει έναν μοντέρνο αέρα, ένα ύφος που φέρνει κάθε της εμφάνιση στο σήμερα.

Διαφήμιση

Στη συγκεκριμένη της εμφάνιση, η Χριστοπούλου φόρεσε ένα κοντομάνικο μαύρο μπλουζάκι, με λευκό γιακά και λεπτομέρειες, μαζί με τζιν παντελόνι και τακούνια. Για να δώσει λίγο χρώμα, έβαψε κόκκινα τα χείλη της.

Παρόμοια, ένα παρόμοιο ρετρό look είναι το συγκεκριμένο. Φόρεσε ένα μαύρο μακρυμάνικο μπλουζάκι, με γκρι βελούδινα σορτς, δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της. Ολοκλήρωσε το look με το κλασσικό κόκκινο κραγιόν της.

Τέλος, να σας θυμίσουμε ότι η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε σε συνέντευξή της το περασμένο Σάββατο, για τη συμμετοχή της στο σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Η επιτυχημένη μάνατζερ μοντέλων και ηθοποιών μας ενημέρωσε πως τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Περιμένουμε τον τελικό μας. Έχω περάσει πάρα πολύ ωραία, πιο ωραία από κάθε άλλη φορά. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα περάσω έτσι στο τηλεοπτικό τοπίο, δηλαδή με ειλικρίνεια, σεβασμό, στήριξη και γέλιο».

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Νεκρά Παιδιά στην Πάτρα: ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ. Αυτή είναι η πρώτη μήνυση των γονιών. Τι είπε στο Γιώργο Λιάγκα ο μηνυόμενος

GNTM: H Ίριδα Παπουτσή με δερμάτινο γιλέκο και ροκ διάθεση, κολάζει το Instagram. Φωτογραφίες που καίνε