in

Ναταλία Δραγούμη: Σέξι αλλά σοβαρή, μας προτρέπει να ζήσουμε και να αγαπήσουμε

Δείτε το post της όμορφης ηθοποιού στο Ιnstagram

Δεν χωρά αμφιβολία ότι η Ναταλία Δραγούμη ανήκει στην κατηγορία των πιο εντυπωσιακών και ταλαντούχων γυναικών ηθοποιών της ελληνικής showbiz. Παρά τα 49 έτη της, διαθέτει γυμνασμένο κορμί, που τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό, και έντονα χαρακτηριστικά προσώπου, τα οποία την καθιστούν άκρως γοητευτική.

Τον λογαριασμό της στο Ιnstagram ακολουθούν περισσότερα από 90.000 άτομα, με την ίδια να αναρτά συχνά οπτικοακουστικό υλικό τόσο από την επαγγελματική της ζωή όσο και την προσωπική. Και το βράδυ της Τρίτης 15/3, τράβηξε την προσοχή των followers της, όταν δημοσίευσε την παρακάτω υπέροχη, ασπρόμαυρη selfie.

Διαφήμιση

Φορώντας σκουφί και ένα lingerie top, σε animal print σχέδιο και μαύρη δαντέλα, στρέφει το βλέμμα της δεξιά και τοποθετεί το αριστερό της χέρι πάνω στο κεφάλι της. Έχει τονίσει τα μάτια της με μαύρο eyeliner και έχει χαρίσει όγκο στα χείλη της, εφαρμόζοντας πάνω σε αυτά ένα matte κραγιόν. Αποπνέει δυναμισμό και θηλυκότητα, το ξέρει και το απολαμβάνει.

«Απλά φάτε, ζήστε και αγαπήστε. Στη συνέχεια, επαναλάβετε κάθε μέρα το πρωί.😜😜😜#moments #women #womenstyle» συμβουλεύει τους θαυμαστές της και εμείς θα συμφωνήσουμε  μαζί της. Η καθημερινότητα τρέχει με γρήγορο ρυθμό, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τις μικρές απολαύσεις, όπως είναι ένα νόστιμο φαγητό, μία ωραία παρέα, η μουσική που μας αρέσει.

Το post της επιτυχημένης ηθοποιού έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, πάνω από 1.600 likes και δεκάδες θετικά σχόλια, εκ των οποίων κάποια είναι:  «Πόσο γλυκιά είσαι; Είσαι θεά…❤️❤️», «Φανταστική….❤️❤️», «Γλυκιά μου Ναταλία❤️». 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μαίρη Συνατσάκη: Τα sneakers κυριαρχούν στο ανοιξιάτικο casual στιλ

Angelina Jolie: Τα γήινα χρώματα συνδυάζονται ευκολότερα αυτή την εποχή