in

Τζόαν Κόλινς: Ο βιασμός και η ομολογία στα 81που σόκαρε τον πλανήτη. Με βίασε ο…

Τα έχει γράψει στην αυτοβιογραφία της αλλά είναι η πρώτη φορά που η 89χρονη σήμερα Τζόαν Κόλινς μίλησε μπροστά στην κάμερα για την εφιαλτική εμπειρία του βιασμού της από τον μετέπειτα σύζυγό της στην ηλικία των 17 ετών!

Η διάσημη ηθοποιός με αυτό τον τρόπο ήθελε να δώσει φωνή σε όλες τις ανώνυμες γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση σε κάποια περίοδο της ζωής τους και μίλησε για το βιασμό που υπέστη στα χέρια του Μάξγουελ Ριντ, ο οποίος αργότερα έγινε ο πρώτος σύζυγός της.

Η Κόλινς εξήγησε πριν 8 χρόνια στη συνέντευξή της την πρώτη της τραυματική επαφή με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος πέθανε το 1974. Όταν της επιτέθηκε αποκαλύπτει, η ίδια ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και στη συνέχεια τη βίασε. Μάλιστα όπως λέει η ενοχή ήταν αυτή που την οδήγησε να τον παντρευτεί παρά το βάναυσο έγκλημα του.

Διαφήμιση

Όταν έγινε το περιστατικό ή ίδια η ηθοποιός είχε μόλις υπογράψει το πρώτο της συμβόλαιο με κινηματογραφικά στούντιο. Όπως θυμάται ο Ρίντ που τότε ήταν έντεκα χρόνια μεγαλύτερος της την οδήγησε στο μπάνιο και της έδωσε να πιει ρούμι αλλά και μερικά βιβλία να διαβάσεi.

«Ήταν βιβλία πορνό, δεν είχα δει ποτέ μέχρι τότε στη ζωή μου. Σκληρό πορνό», λέει. «Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι ήμουν ξαπλωμένη στον καναπέ στο σαλόνι, ενώ με βίαζε. Και μου έδωσε ναρκωτικές ουσίες. Έβαλε το φάρμακο στο ποτό μου», λέει η Κόλινς στην κάμερα.

Παρά την εμπειρία της η διάσημη ηθοποιός της «Δυναστείας»,αποφάσισε να τον παντρευτεί (δύο χρόνια μετά τον βιασμό της). Ο γάμος τους διήρκεσε από το 1952-1957 και δεν έκαναν παιδιά. «Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο γιατί τον μισούσα πραγματικά, αλλά ένιωσα τόσο ένοχη για ότι είχα κάνει. Το τραύμα κράτησε αρκετό καιρό και πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να εμπιστευθώ ξανά τους ανθρώπους».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κίμπερλι Γκάρνερ: Όχι θα κάτσει στα χιόνια. Έβαλε το μαγιό και πήγε για μπάνιο. Εμείς για μάτι

Γιώργος Μαζωνάκης: Με σουπερ τοσοδούλι μικροσκοπικό μαγιό χειμώνα για μπάνιο