in

Μαρία Κορινθίου: Η ΟΛΟΓYMNH ασπρόμαυρη φωτογραφία με τα δύο κοχύλια στα… μπαλκόνια της. Μονο στο Koolnews

Μπορεί η Μαρία Κορινθίου να είχε καιρό να αναστατώσει τους followers της στο Instagram με φωτο της, αλλά τελικά το έκανε με τον… καλύτερο τρόπο.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτο της, στην οποία ποζάρει εντελώς γυμνή, ενώ δύο κοχύλια καλύπτουν το στήθος της!

Η Μαρία Κορινθίου είχε και έχει το πιο εντυπωσιακό μπούστο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης! Στη νεότερη ηλικία το απολαύσαμε αρκετές φορές και πρόσφατα θαυμάσαμε ξανά το υπέροχο σώμα της στην ταινία Deep end που προβλήθηκε από την τηλεόραση!

Διαφήμιση

Η Μαρία Κορινθίου επίσης διαθέτει πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και συχνά πυκνά φροντίζει να αναστατώνει τους followers της στο instagram με φωτογραφίες της. Μάλιστα το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Λίγο παλαιότερα η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτο της, στην οποία ποζάρει εντελώς γuμvή, ενώ δύο κοχύλια καλύπτουν το στnθoς της!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν για concept επαγγελματικής φωτογράφησης και συγκεκριμένα για το νέο βιβλίο της Calliope «Children of Light»

«Ως θεά Αφροδίτη για το νέο φωτογραφικό λεύκωμα- βιβλίο της @queencalliope “Τα παιδια του φωτός, τα ελληνόπουλα” Ευχαριστώ πολύ Καλλιόπη μου που με έκανες και εμένα μέρος αυτής της τόσο όμορφης δουλειάς» έγραψε η ίδια στη λεζάντα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ματιές στο παρελθόν: Έτσι ήταν η Jennifer Lopez πριν γίνει παγκόσμια σταρ. Φωτογραφίες

Ολγα φουντεα

Όλγα Φουντέα: Μετά τη φωτογραφία άρχισε τα βίντεο. Με σατενάτα babydοll αλλάζει σταυpoπόδι αλλά Σάρον Στόουν κ διαλύει το instagram