in

Μαρία Κορινθίου: Το μπouστο που δεν θα πάψει ποτέ να αναστατώνει σε νέες περιπέτειες

Όταν την είδαμε για πρώτη φορά ολόγυμνη στο πλευρό του Άρη Σερβετάλη στη σειρά Singles δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι είναι τόσο πληθωρική.

Ακολούθησε το Deep End όπου έμπαινε γυμvή στη θάλασσα και μας φανέρωνε τα ζουμερά της oπίσθια. Τότε ήταν η πρώτη στιγμή που η Μαρία Κορινθίου στρογγυλοκάθισε στην ανδρική συλλογική μνήμη και παρά τις αντιξοότητες κρατήθηκε εκεί μέχρι σήμερα.

Και γι΄αυτό κάθε φορά καταφέρνει να ταράζει και να αναστατώνει.

Διαφήμιση

Και κάθε νέα φορά μας υπενθυμίζει ότι η δυναμική της δεν είναι πρωτοφανής. Συμβαίνει όποτε ανεβάζει ανάλογες φωτογραφίες. Γι΄αυτό και δεν θα γινόταν να αρκεστούμε μόνο στο φρέσκο κουλούρι και είπαμε να προσθέσουμε μερικά χθεσινά φαγητά.

Γιατί το μπούστο της Μαρίας Κορινθίου είναι σαν τους κεφτέδες: τρώγεται καλύτερα κρύο και την επόμενη μέρα!

Για αυτό θα πάμε σε μία πιο παλιά φωτογραφία που έχει ανεβάσει στο Instagram από την προετοιμασία της για κάποιαφωτογράφηση. Η Μαρία Κορινθίου έχει μαζέψει το μαλλί, βάζει κραγιόν και φορώντας ένα μαύρο μπoυστάκι μας δείχνει την δύναμη του στήθouς της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Χριστίνα Μουστάκα: Η ιστορική φωτογραφία όταν τα κοψίματα στο μαγιό της «έκοβαν» την ανάσα και στους ράδιο αρβύλα…

Κέλι Μπρουκ: Βάζει λάδι και…έρχεται! Με ολόσωμο μαγιό, φουσκώνει και γυαλίζει και ρίχνει το Instagram