in

Kim Kardashian: Απέδειξε πως το πορτοκαλί είναι το νέο μαύρο

Η Kim Kardashian, η οποία μάγεψε όλο τον κόσμο την Κυριακή, φορώντας ένα catsuit με ταινία από το κεφάλι μέχρι τα νύχια για το αναμενόμενο σόου της Balenciaga, διασφάλισε ότι η έξοδός της από την πασαρέλα ήταν εξίσου εντυπωσιακή με την άφιξή της, με ένα στενό πλεκτό φόρεμα.

Η παγκοσμίου φήμης σταρ, 41 ετών, εξασφάλισε παράλληλα ότι δεν θα χαθεί μέσα στο πλήθος, συμπληρώνοντας στο σύνολο της ένα φανταχτερό ruffled πορτοκαλί σάλι, το οποίο είχε ακουμπήσει στους ώμους της.

Διαφήμιση

Ενώ το ζωηρό αυτό σάλι μπορεί να τραβούσε όλη την προσοχή, η αμερικανίδα influencer κράτησε τα άλλα στοιχεία της εμφάνισής της χαλαρά, καθώς πλαισίωσε το πρόσωπό της με μαύρα γυαλιά ηλίου.

Η Κιμ, η οποία επιλέγει συχνά σύνολα της Balenciaga, διάλεξε να ολοκληρώσει την εμφάνισή της με ένα κομψό χτένισμα, με το οποίο τα μαλλιά της ήταν τραβηγμένα όλα προς τα πίσω.

Νωρίτερα την Κυριακή, η Kim επέλεξε ένα στενό catsuit από την ισπανογαλλική εταιρεία, που τραβούσε όλη την προσοχή στις διάσημες καμπύλες της, καθώς πόζαρε για φωτογραφίες πριν μπει μέσα στο σόου. Η εμφάνιση της Kim τονίστηκε με μια ασορτί τσάντα, ενώ τα έντονα φιμέ γυαλιά ηλίου ολοκλήρωσαν το περίεργο σύνολο.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Kendall Jenner: Δείχνει πιο όμορφη από ποτέ μέσα σε ένα στράπλες φόρεμα

Χριστίνα Μπόμπα: Με indie look, γιορτάζει την ημέρα της Γυναίκας