in

Βίκυ Κάβουρα: Δηλώνει φαν της ανάγνωσης βιβλίων και μας εξηγεί τα οφέλη της

Δείτε το Instagram Story της δημοφιλούς επιχειρηματία και ηθοποιού

Iδιαίτερα ενεργή στο Instagram είναι η Βίκυ Κάβουρα, με πάνω από 193.300 άτομα να ακολουθούν τον λογαριασμό της και να παρακολουθούν τις αναρτήσεις της.

Και την Τρίτη 22/3, η 33χρονη ιδιοκτήτρια εταιρείας γυναικείων ρούχων, μαγιό και εσωρούχων γνωστοποίησε, μέσω του παρακάτω story, ένα ακόμη χόμπι της, πέρα από την γυμναστική. Ποιο είναι αυτό; Τα βιβλία! Εξήγησε, μάλιστα, ποια οφέλη έχει η ανάγνωση βιβλίων για την ψυχική υγεία και ποιες δεξιότητες μας βοηθά να αναπτύξουμε.

Διαφήμιση

«Τα εκπληκτικά οφέλη που θα αποκομίσετε με την ανάγνωση των βιβλίων: Αυξάνει τη δημιουργικότητά σας. Διατηρεί τον εγκέφαλο δυνατό και υγιή. Μειώνει το άγχος. Βελτιώνει το λεξιλόγιό σας. Βελτιώνει το εύρος προσοχής σας. Βελτιώνει τις δεξιότητες γραφής σας. Βελτιώνει  τον ύπνο. Αυξάνει την ενσυναίσθηση» σημειώνεται πάνω στη φωτογραφία-cartoon που δημοσίευσε η Βίκυ Κάβουρα.

Όπως καταλαβαίνετε, η ανάγνωση βιβλίων μόνο καλό θα σας κάνει. Οπότε το βράδυ, αντί να παίζετε online παιχνίδια ή να παρακολουθείτε με τις ώρες τηλεόραση, προτιμήστε να ξεφυλλίσετε ένα βιβλίο. Στα βιβλιοπωλεία θα βρείτε βιβλία για όλα τα γούστα και σίγουρα κάποια από αυτά θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον. Δοκιμάστε αυτό το χόμπι και σε περίπτωση που δεν σας αρέσει ή δεν παρατηρήσετε εντός των προσεχών εβδομάδων κάποια διαφορά στην ψυχολογία σας, αφήστε το. Ο καθένας επιλέγει ό,τι τον ευχαριστεί και επειδή είμαστε διαφορετικοί, δεν ταιριάζουν όλα σε όλους.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ελευθερία Ελευθερίου: Φόρεσε το μπικίνι της και απόλαυσε χαμάμ σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης

Μαλλιά: Τα καλύτερα κουρέματα για 40αρες, που θα σας ανανεώσουν