in ,

Έφη Παπαϊωάννου: Διδάσκει πως να ανυψώσετε το κάθε σύνολο

Η Έφη Παπαϊωάννου, ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας, διαθέτει ένα ιδιαίτερα σικάτο στιλ. Αυτό διαγράφεται όχι μόνο μέσα από τις δημιουργίες της, αλλά και μέσα από τα προσωπικά της looks, τα οποία μας δίνουν στιλιστική έμπνευση.

Συγκεκριμένα, η Παπαϊωάννου θεάθηκε να κάνει βόλτα στο Κολωνάκι, με ένα υπέροχο total black σύνολο. Η σχεδιάστρια προτίμησε ένα oversized τζάκετ, πάνω από ένα δερμάτινο bralette και ένα ψηλόμεσο κροκό παντελόνι, με καμπάνα και σκίσιμο στις άκρες. Το σύνολο ολοκλήρωσαν μαύρα γυαλιά ηλίου, τσαντάκι και λευκές μυτερές γόβες, για αντίθεση.

Διαφήμιση

Σε μια άλλη νυχτερινή της εμφάνιση στην Αθήνα, η Παπαϊωάννου φόρεσε το κλασσικό λευκό πουκάμισο, που σίγουρα όλες έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, μαζί με μια ασημένια sequinned φούστα. Το συνδύασε με ασορτί ασημένιες γόβες, χωρίς αξεσουάρ, λόγω της δυναμικής που προσφέρει η φούστα.

Η Έφη Παπαϊωάννου είναι αυτό το καιρό ερωτευμένη με τον Μαξ Τρίγκα. Το ζευγάρι επιβεβαιώνει συχνά την ρομαντική τους σχέση, με αναρτήσεις στα social media αλλά και με τρυφερές δημόσιες στιγμές.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε το top δερμάτινο, μπλε σακάκι της άνοιξης και εμείς το θέλουμε

Paris Hilton: Έκλεισε τα 41 και το γιόρτασε με τον σύζυγό της, βολτάροντας με το πολυτελές σκάφος τους