in

Τόνια Σωτηροπούλου: Σε κήπο κάνει γιόγκα και κολάζει με τις καμπύλες της

Δες τις φωτογραφίας της αγαπημένης ηθοποιού στο Instagram

Αναμφίβολα, η Τόνια Σωτηροπούλου ανήκει στην «κατηγορία» των πιο εντυπωσιακών γυναικών ηθοποιών της ελληνικής showbiz. Με τη μεσογειακή της ομορφιά και το καλλίγραμμο σώμα της, κερδίζει εύκολα το θαυμασμό του ανδρικού πληθυσμού, χωρίς να καταβάλλει προσπάθεια. Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, πέρα από την ενασχόλησή της με την υποκριτική, εργάζεται ως μοντέλο (influencer) διάφορων εταιρειών γυναικείων ενδυμάτων, φορώντας τα ρούχα τους, ποζάροντας με νάζι μπροστά στο φακό και αναρτώντας τις σχετικές φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram.

Kαι χθες, Τετάρτη 11/5, η 35χρονη σύζυγος του Κωστή Μαραβέγια αναστάτωσε τους περισσότερους από 212.000 followers της, όταν δημοσίευσε τέσσερις φωτογραφίες, στις οποίες την βλέπουμε να κάνει γιόγκα σε έναν υπέροχο κήπο, φορώντας ένα αθλητικό σετ, το οποίο κολακεύει τις καμπύλες της.

Διαφήμιση

Το πρόσωπό της δείχνει ήρεμο και η επιδερμίδα της λάμπει, με την ίδια να εκπέμπει άπειρη αυτοπεποίθηση.

Η Τόνια Σωτηροπούλου κάνει διάφορες πόζες γιόγκα και το γυμνασμένο κορμί της δεν μπορεί παρά να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Το κολάν αναδεικνύει τα μακριά πόδια και τους ωραίους γλουτούς της, ενώ το ασορτί τοπ της χαρίζει άνεση και σεξαπίλ. Τη θηλυκή της πλευρά αποθεώνουν τα σπαστά μαλλιά της, τα οποία πέφτουν ανέμελα στην πλάτη της.

Στην παρακάτω φωτογραφία, η μελαχρινή καλλονή κάνει κατακόρυφο, τοποθετώντας τα πόδια της πάνω στον κορμό ενός δέντρου!

«Είμαι παιδί της φύσης» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της. Σημειώνεται πως η Τόνια Σωτηροπούλου ανάρτησε τις εν λόγω φωτογραφίες για να διαφημίσει το σετ γνωστής εταιρείας αθλητικών ενδυμάτων και υποδημάτων, το οποίο φορά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Θέμης Αδαμαντίδης: Ερωτευμένος ο τραγουδιστής! Ποια είναι η νέα του σύντροφος;

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Μίνα Αρναούτη δείχνει τις ουλές από το τροχαίο που σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης