in

Kim Kardashian: Το κοντό nude μανικιούρ είναι super-hot τάση στα νύχια σου φέτος

Η Kim Kardashian έχει δοκιμάσεις διάφορες τάσεις στο μανικιούρ, από κοντά σε μακριά και από απλά σε πολύχρωμα. Για το 2022, ωστόσο, η star αποφάσισε να γυρίσει στα βασικά και να υιοθετήσει ένα από τα πιο hot trends που κυριάρχησαν στα catwalks των Εβδομάδων Μόδας, για τη σεζόν Spring/Summer 2022.

Το trend αυτό είναι τα πολύ κοντά και σε ουδέτερο χρώμα νύχια. Αυτό το nail trend δοκίμασε και η Kim Kardashian, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν και το Insta Story που θα δεις ευθύς αμέσως το αποκαλύπτει.

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα, στις Εβδομάδες Μόδας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 ήταν αρκετά τα Fashion Houses που παρουσίασαν μοντέλα με μανικιούρ σε neutral αποχρώσεις. Laquan Smith, Markarian και Saint Sintra ήταν μερικοί από τους σχεδιαστές των οίκων που διάλεξαν το συγκεκριμένο nail trend, δίνοντας σε όλες εμάς την απαραίτητη έμπνευση για τα μανικιούρ της επόμενης σεζόν. Εμείς τα λατρέψαμε όλα!

Η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκες προτιμάνε τα chic, καθαρά και κοντά νύχια, καθώς είναι τόσο πρακτικά όσο είναι και κομψά. Τι γίνεται με το nail art όμως; Όσο πιο κοντό είναι το νύχι, τόσο λιγότερη επιφάνεια για τέχνη έχει και τα πράγματα ίσως δυσκολεύουν… Το μυστικό με τα κοντά νύχια είναι να βρεις μικρά nail art σχέδια και θα εντυπωσιάσεις όσο και αν είχες super μακριά.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
Ανθή Παρασκευαΐδου

Ανθή Παρασκευαΐδου μοντέλο για GNTM: Πίνει κρασί στο μπάνιο χωρίς ρούχα και σε στέλει για αλκοτεστ

Αθηνά Οικονομάκου: Mας δείχνει πώς θα απογειώσουμε το total white look