in , ,

Μόδα: 5 ελληνικά brands που αξίζει να δοκιμάσεις

Αν θέλεις να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και δεν ξέρεις που να ψάξεις, αξίζει να ρίξεις μια ματιά σε αυτές τις 5 ελληνικές εταιρίες μόδας, που συνδυάζουν ποιότητα και αισθητική.

Madame Shoushou

To brand της Ελίνας Κορδάλη υπάρχει χρόνια στην ελληνική αγορά και αποτελείται από παραμυθένιες συλλογές ρούχων. Αέρινα φορέματα σε ρομαντικές αποχρώσεις και υπέροχα φλοράλ και καρό, τα σύνολα είναι για όλες τις ηλικίες.

Διαφήμιση

Joanna Misseli

To ομώνυμο brand αποτελείται κυρίως από τούλινες φούστες. Ρομαντικές και παιχνιδιάρικες, είναι μια μοντέρνα επιλογή που μπορείτε να δώσετε στο σύνολό σας, για κάτι διαφορετικό και τολμηρό.

Stefania Vaidani

To brand αυτό ασχολείται κυρίως με πιο ρετρό αισθητική. Είτε θέλετε two pieces σύνολα είτε φορέματα, σε κομψούς χρωματικούς συνδυασμούς, θα βρείτε και νυφική συλλογή.

Milkwhite

To brand του Δημήτρη Μπαϊράμπα, που ξεκίνησε το 2015, διαθέτει μοντέρνα σύνολα και βασικά στοιχεία μιας γκαρνταρόμπας, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης ποικιλίας μοτίβων, στυλ και υλικών.

Nash by Natasha Avloniti

H ελληνική εταιρία διαθέτει πιο formal επιλογές. Είτε πάτε σε γάμους και βαπτίσεις είτε σε ένα σημαντικό γεγονός, αυτό το brand έχει ότι χρειάζεστε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

«MEGA Stories»: Ο Σταμάτης Κραουνάκης αφηγείται τις ιστορίες της ζωής του και της καλλιτεχνικής του πορείας

Φαίη Σκορδά: Με total pink look