in , ,

Κατερίνα Παπουτσάκη: Αποπνέει θηλυκότητα, φορώντας oversized blazer και σουτιέν

Η όμορφη καλλιτέχνιδα είναι άκρως ελκυστική

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι, χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο ταλαντούχες και όμορφες Ελληνίδες ηθοποιός. Την έχουμε δει σε πολλές τηλεοπτικές, μεταξύ αυτών οι «Πεθαίνω Για Σένα», «Ο Πόλεμος των Άστρων», «Αν μ’ Αγαπάς» και «Τα Καλύτερά Μας Χρόνια».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, είναι παντρεμένη με τον dj και επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια, καθώς έχουν αποκτήσει δύο αγοράκι, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα.

Η 43χρονη ηθοποιός συνηθίζει να μοιράζεται στο Instagram φωτογραφίες από τα γυρίσματα και τις πρόβες, ενώ πού και πού αναρτά φωτογραφίες από στιγμές της καθημερινότητάς της.

Διαφήμιση

Το βράδυ της Κυριακής 20/2 και το πρωί της Δευτέρας 21/2, εντυπωσίασε τους περισσότερους από 328.000 followers της, δημοσιεύοντας συνολικά πέντε στιγμιότυπα από κάποια επαγγελματική φωτογράφιση που έκανε. Πραγματικά είναι σαν μοντέλο!

Φορώντας ένα σετ oversized blazer και παντελόνι στο χρώμα της μέντας, ποζάρει με σεξαπίλ και αυτοπεποίθηση.

Τα καρέ μαλλιά της σχηματίζουν ανάλαφρους κυματισμούς, ενώ λάμψη της χαρίζουν τα σκουλαρίκια, το διακριτικό κολιέ, τα χρυσά δαχτυλίδια και το βραχιόλι-χειροπέδα.

Κάτω από το blazer φορά ένα μαύρο, αδιάφανο σουτιέν, απογειώνοντας έτσι τη θηλυκότητά της. Παράλληλα, τα μαύρα αρβυλάκια με το χοντρό τακούνι κάνουν αμέσως το outfit σύγχρονο και κατάλληλο τόσο για μία πρωινή βόλτα όσο και για βραδινή.

Το κραγιόν στο χρώμα του πάθους δίνει όγκο στα χείλη της, ενώ τα μάτια της είναι βαμμένα σε φυσικούς τόνους. Για το μανικιούρ της έχει επιλέξει επίσης κόκκινο βερνίκι, το οποίο αποτελεί μία κλασική επιλογή και χαρίζει αρχοντιά σε κάθε γυναίκα.

Κατερίνα Παπουτσάκη, είσαι θεά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Zendaya: Φόρεσε ένα πουκάμισο σαν φόρεμα για βραδινή της έξοδο

Nicole Scherzinger: Τόλμησε ολική μεταμόρφωση στα μαλλιά της!