in , , ,

Ελευθερία Ελευθερίου: Τα είδαν όλα οι γείτονες. Ανέβηκε στην ταράτσα με γούνα και γόβες. ΜΟΝΟ! Δες φωτογραφίες

Η 32χρονη τραγουδίστρια αποπνέει θηλυκότητα και αυτοπεποίθηση

H Ελευθερία Ελευθερίου είναι, χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο ταλαντούχες και αγαπητές τραγουδίστριες της pop. Η ίδια, πέρα από τη μουσική, αγαπά πολύ τη μόδα και συνηθίζει να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες, στις οποίες φορά εντυπωσιακά outfits.

Tο βράδυ της Τρίτης 22/2, η 32χρονη καλλιτέχνιδα τράβηξε, για ακόμα μία φορά, την προσοχή των περισσότερων από 226.000 followers της, όταν ανάρτησε τέσσερις φωτογραφίες, στις οποίες την βλέπουμε να βρίσκεται σε κάποια ταράτσα πολυκατοικίας της Αθήνας και να ποζάρει φορώντας μόνο μία γούνα.

Διαφήμιση

Η όμορφη τραγουδίστρια κρατά με το ένα χέρι της την γούνα, προκειμένου να μην ανοίξει και φανεί κάποιο σημείο του κορμιού της που δεν θέλει, και με ύφος ερωτικό κοιτά τον φωτογραφικό φακό. Η ζεστή, καφέ γούνα με τα άσπρα σχέδια είναι σικ, συνδυάζεται με πολλά χρώμα και ενδείκνυται για τους κρύους μήνες του χειμώνα.

Τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε μία τέλεια αλογοουρά, ενώ λάμψη της χαρίζουν τα vintage, χρυσά σκουλαρίκια με την μπλε-πράσινη πέτρα. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, το eyeliner τονίζει το βλέμμα της και το κραγιόν σε γήινη απόχρωση δίνει όγκο στα χείλη της. Ταυτόχρονα, η θέα από την ταράτσα είναι υπέροχη!

Οι μαύρες, κλασικές γόβες με το ψηλό και λεπτό τακούνι αποθεώνουν τη θηλυκότητά της και σκανδαλίζουν την φαντασία των ανδρών.

Ελευθερία Ελευθερίου, είσαι θεά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Νεανική επιδερμίδα με την σωστή ρουτίνα ομορφιάς

Millie Bobby Brown: Σύγχρονη Σταχτοπούτα για τα 18α γενέθλιά της