in

Θεόφιλος Σεχίδης: Πέθανε ο πιο μεγαλος Serial killer της Ελλάδας

Θεόφιλος Σεχίδης

Πέθανε ο Θεόφιλος Σεχίδης
Μεγάλη απώλεια ήταν ο μόνος που είχε απομείνει απο την οικογένεια, τους έχασε όλους μικρός
Ο πιο cult serial killer που έβγαλε ποτε αυτη η χώρα , ο άνθρωπος που έσφαξε μπαμπά, μαμα θεία , γιαγιά και αδερφή και μετα έπαιζε μπάλα με τα κεφάλια τους, δεν ειναι μαζι μας.
Οι πρώτες πληροφορίες τον θάνατο του 46χρονου Θεόφιλου Σεχίδη, γνωστού ως «σφαγέα της Θάσου» αποδίδουν το θάνατό του σε…
ανακοπή καρδιάς.
Πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης αναφέρουν ότι ο αποκαλούμενος Έλληνας Χάνιμπαλ αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα εδώ και χρόνια και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα αποσαφηνίσει ο ιατροδικαστής με την έκθεση του.
/Ο Θεόφιλος Σεχίδης πέρασε την νύχτα του φόνου στο σπίτι του, με τα πτώματα των συγγενών του. Από ορισμένα μάλιστα αφαίρεσε τμήμα του εγκεφάλου και το τοποθέτησε στο ψυγείο, για «μεταγενέστερη μελέτη», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Την επόμενη ημέρα τα τεμάχισε, τα έβαλε σε σακούλες σκουπιδιών και τα πέταξε σε χωματερή του Δήμου Καβάλας. Μόνο το πτώμα του θείου του βρέθηκε τελικά από την Αστυνομία. Στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι «σκότωσα τα θύματά μου αμυνόμενος. Υπήρξε οικογενειακή συνωμοσία. Μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο επειδή ήξερα ότι ήμουν άλλης μάνας παιδί και δεν μου έλεγαν την αλήθεια».
Εκείνο τον καιρό είχε διατυπωθεί η θεωρία ότι ο Σεχίδης μπορεί να ακολουθούσε μια ιδιότυπη σατανιστική τελετή. Ο ίδιος κίνησε δικαστικές διαδικασίες προκειμένου να κληρονομήσει τους συγγενείς του που είχε δολοφονήσει.
Ο Θεόφιλος Σεχίδης είχε αρχικά εγκλεισθεί σε σωφρονιστικά ιδρύματα της Κομοτηνής, αλλά και στον Κορυδαλλό, αφού τότε δεν υπήρξε σαφής ιατροδικαστική γνωμάτευση για ψυχική νόσο από την οποία έπασχε. Μετά όμως από επεισόδια που προκάλεσε -σε στιγμές κρίσης- και τη διαπίστωση ότι πολλές φορές δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον, αποφασίσθηκε το 1998 ο εγκλεισμός του στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.
Αρχικά με διάγνωση ιατρού των φυλακών περί «παρανοϊκού τύπου σχιζοφρένειας» του δινόταν μηνιαία φαρμακευτική αγωγή. Παρόμοιες γνωματεύσεις για την ψυχική νόσο του υπήρξαν το 2005 και το 2010 από έμπειρους ψυχιάτρους.
Υπεύθυνοι των φυλακών αναφέρουν ότι ο Θεόφιλος Σεχίδης ακολουθεί κανονικά πλέον την φαρμακευτική αγωγή του και σπανίως προκαλεί επεισόδια στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Όπως σημειώνεται «είναι απολύτως ήρεμος, και μένει πολλές ώρες στο κρεβάτι του ενώ συχνά παρουσιάζει μεγάλες μεταβολές στο βάρος του».
Σύμφωνα ωστόσο με τις ίδιες πηγές, όταν ο εν λόγω κρατούμενος συμπληρώσει, το 2021-2022, 25 χρόνια κράτησης η αποφυλάκισή του θα είναι δεδομένη με μεγάλη πιθανότητα να νοσηλευθεί σε κλινική.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

ΤΖΟΚΕΡ: Απίστευτη ΚΛΗΡΩΣΗ Γιατι βρέθηκαν τοσοι πολλοι νικητες; Τι ειχαν τα νουμερα που βγηκαν

Γάτες: Οι αδέσποτες γάτες δεν επιβιώνουν στον δρόμο – VIDEO